Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Atlatszo.hu médiaajánlat. Az Átlátszóról Az Átlátszó a közélet tisztaságáért küzdő pártfüggetlen civil szervezet. Küldetésünk, hogy az állam a magyar.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Atlatszo.hu médiaajánlat. Az Átlátszóról Az Átlátszó a közélet tisztaságáért küzdő pártfüggetlen civil szervezet. Küldetésünk, hogy az állam a magyar."— Előadás másolata:

1 atlatszo.hu médiaajánlat

2 Az Átlátszóról Az Átlátszó a közélet tisztaságáért küzdő pártfüggetlen civil szervezet. Küldetésünk, hogy az állam a magyar adófizetők pénzét átlátható módon költse el. A szervezet 2011-ben azért alakult, mert túlzott politikai és gazdasági nyomás nehezedik a magyar sajtóra. Meggyőződésünk, hogy a pártfüggetlen újságírás erősíti a magyar demokráciát. Ezért az Átlátszó a kezdetektől fogva alapítványi és magánadományokból működik, állami pályázatokon sosem indul. Az adományok mellett további bevételi forrásunk a médiafelületeink értékesítése, átlátható módon, piaci alapokon.

3 Csatornáink

4 Az atlatszo.hu látogatói

5 Blogolvasóink

6 Olvasóink

7 Átlátszó közösség média

8 Hirdetési felületeink

9 Kérdőív

10 Árlista Hirdetési formaMagyarázatÁr Főoldali kiemelt banner Nyitólapon elhelyezett banner, 1 hét időtartamra 80.000 HUF Blogszponzoráció Rovatokban elhelyezett banner, 1 hét időtartamra 70.000 HUF Sidebar banner Oldalt elhelyezett banner, 1 hét időtartamra 35.000 HUF HírlevélszponzorációKiküldésenként40.000 HUF  Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák  CPM és CTR alapú kampányok esetén kérje egyedi ajánlatunkat  Összevont egyidejű kampányokból kedvezményeket biztosítunk  Kérdésével keresse Erdélyi Katalint az erdelyi@atlatszo.hu címen


Letölteni ppt "Atlatszo.hu médiaajánlat. Az Átlátszóról Az Átlátszó a közélet tisztaságáért küzdő pártfüggetlen civil szervezet. Küldetésünk, hogy az állam a magyar."

Hasonló előadás


Google Hirdetések