Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GRAFO-LIFE hatékony segítség a mindennapokban. GRAFO-LIFE A hétköznapokban felmerülő stressz- és krízishelyzetek három csoportba vezethetőek vissza: 1.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GRAFO-LIFE hatékony segítség a mindennapokban. GRAFO-LIFE A hétköznapokban felmerülő stressz- és krízishelyzetek három csoportba vezethetőek vissza: 1."— Előadás másolata:

1 GRAFO-LIFE hatékony segítség a mindennapokban

2 GRAFO-LIFE A hétköznapokban felmerülő stressz- és krízishelyzetek három csoportba vezethetőek vissza: 1. önismereti problémák 2. a munkával, a pályaválasztással kapcsolatos problémák 3. a közösséghez, a társas kapcsolatokhoz való viszonyulás akadályai. Gondoljon arra, hogy életünk nagy része a munkahelyen, a családban, illetve közösségben zajlik és amikor végre marad időnk magunkkal foglalkozni, kezdődik az önmarcangolás: „helyesen cselekedtem?”, „megfelelően döntöttem?”, „nem bántottam meg senkit?”, stb. Éppen ezért a Grafo-life módszer az előbbiekben említett három alapterületet vizsgálva segít az előrejutásban, a fejlődésben, más szóval a metamorfózisban. Szabó Zsolt grafológus 06-20/9732-971 Készítette:

3 A Grafo-life módszer abból, a már régóta ismert tényből indul ki, hogy írásunk tükrözi jellemünket, előnyös tulajdonságainkat, a cselekedeteinket hátráltató jellemzőinket, társas kapcsolatokban való szerepünket, a munkával összefüggő képességeinket. A módszer azonban teljesen eltér a megszokott grafológiai analíziskészítéstől. A hagyományos írásvizsgálat során a grafológus a leadott írásminta alapján elkészíti a jellemrajzot, amelyet aztán postán vagy személyesen ad át a megrendelőnek. Az így elkészült analízis részletesen tartalmazza az írásminta készítőjének tulajdonságait, azonban nem ad útmutatást a továbblépéshez. GRAFO-LIFE Szabó Zsolt grafológus 06-20/9732-971 Készítette:

4 Ezzel szemben a Grafo-life módszer előtérbe helyezi a kezelni kívánt problémát, és a grafológus a pácienssel együtt dolgozik a megoldás elérése érdekében. A kiindulási alapot ebben az esetben is az írásminta adja, azonban a szöveg vizsgálata és a grafológiai jellemzőkből levonható eredmény rögtön a helyszínen elkészül. GRAFO-LIFE Szabó Zsolt grafológus 06-20/9732-971 Készítette:

5 Ahhoz, hogy valódi fejlődést érjünk el, nem elég a személyiségbeli jellemzőket feltárni, hanem elengedhetetlenül fontos a nem kellő hatékonyságú tulajdonságok változtatásának, javításának megkezdése. Ebben segít az ún. Grafokontroll-elmélet, amelynek lényege, hogy nemcsak személyiségünk hat írásunkra, hanem az írással is befolyásolni tudjuk jellemünket. Tehát, ha tudatosan formáljuk azokat az írásjegyeket, amelyek összefüggésben állnak a változtatni kívánt jellemzőkkel, a fejlődés elindul, és bekövetkezik átalakulás. GRAFO-LIFE Szabó Zsolt grafológus 06-20/9732-971 Készítette:

6 Természetesen ez nem valósulhat meg egy óra, illetve egy alkalom leforgása alatt. Éppen ezért, hogy a kívánt eredményt elérjük három találkozóból áll egy Grafo-life terápia. A találkozók között legalább egy hét telik el, hogy a páciens a szükséges gyakorlatokat nyugodt körülmények között, otthonában végrehajthassa. GRAFO-LIFE Szabó Zsolt grafológus 06-20/9732-971 Készítette:

7 Az első találkozáskor közösen meghatározzuk a megoldandó problémakört, a feloldandó feszültségforrásokat. A megfelelő írásminta elkészítése után néhány alapvető grafológiai vizsgálattal meghatározásra kerülnek a legfontosabb változásra „érett” jellemzők. Ennek megfelelően elkezdődhet az írásgyakorlatok végrehajtása. A második találkozó során egyre mélyebbre jutunk a probléma feltárásában és az addig végzett írásgyakorlatok eredményében haladunk tovább a fejlesztésben. A harmadik alkalommal már elérjük a kívánt megismerést, és ezáltal képessé válunk a megfelelő irány kiválasztásához. GRAFO-LIFE Szabó Zsolt grafológus 06-20/9732-971 Készítette:

8 Ez az út segíti az írásminta készítőjét a felmerült problémák kiküszöbölésében, hiszen minden döntés, minden cselekedet a személyiségből fakad. És ha képessé válunk tulajdonságainkat, jellemünket megfelelően változtatni, fejleszteni, sikeresebb és boldogabb emberként élhetünk. Bővebb információ és időpontegyeztetés: Szabó Zsolt grafológus, karriertanácsadó 06-20/9732-971 Személyes találkozó a Metamorfózis Természetgyógyászati Központban /Győr, Jereváni u. 42./ GRAFO-LIFE Szabó Zsolt grafológus 06-20/9732-971 Készítette:


Letölteni ppt "GRAFO-LIFE hatékony segítség a mindennapokban. GRAFO-LIFE A hétköznapokban felmerülő stressz- és krízishelyzetek három csoportba vezethetőek vissza: 1."

Hasonló előadás


Google Hirdetések