Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kereskedelmi panel -A kereskedelmi panel a játékosok egymás közti cseréinek lebonyolítását szolgálja. - Aktiválható önállóan és tárgyalással kombinálva.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kereskedelmi panel -A kereskedelmi panel a játékosok egymás közti cseréinek lebonyolítását szolgálja. - Aktiválható önállóan és tárgyalással kombinálva."— Előadás másolata:

1 Kereskedelmi panel -A kereskedelmi panel a játékosok egymás közti cseréinek lebonyolítását szolgálja. - Aktiválható önállóan és tárgyalással kombinálva. - Egyszerre több játékos cseréjét is bonyolíthatja.

2 Kereskedelmi panel és állásfoglalás I. A kereskedelmi panelba lehetőség van bevonni különböző tárgyalások állásfoglalásait. -A tárgyalásba bevont állásfoglalások esetén jelezni kell a tárgyalás kódját, amelyre az állásfoglalás vonatkozik. - Elfogadása esetén az állásfoglalás automatikusan teljesül. Nagy- Britannia -250 Gazdasági Pont - Gibraltár városa - Sikeres Tárgyalás (SP/1875/CR) ElfogadásMódosításElutasítás Franciaország - Réunion városa - Sikeres Tárgyalás (SP/1875/CR) ElfogadásMódosításElutasítás Amennyiben mindkét fél az elfogadást választja, úgy a jelzett tárgyalás automatikusan véget ér.

3 Kereskedelmi panel és állásfoglalás II. Több résztvevő esetén jelölni kell, hogy melyik résztvevőnek adjuk a kijelölt dolgokat. Nagy- Britannia -250 Gazdasági Pont (Franciaország) - Gibraltár városa (Franciaország) - Kandahar városa (Oroszország) - Fokváros városa (semleges) - Sikeres Tárgyalás (SP/1875/CR) ElfogadásMódosításElutasítás Franciaország - Réunion városa (Nagy-Britannia) - Sikeres Tárgyalás (SP/1875/CR) ElfogadásMódosításElutasítás Oroszország - Sikeres Tárgyalás (SP/1875/CR) ElfogadásMódosításElutasítás

4 Tesztben való működés Ország kiválasztása Mit adunk oda vagy mit kérünk. Kinek adjuk Pontosításra szolgáló mezők: város, terület, állásfoglalás, stb.… A jelenlegi példában Törökország átadja Isztanbul városát Oroszországnak és a felek békét kötnek. Az éppen zajló háború kódja (RU1878TR) és erre vonatkozik az állásfoglalás, ami mindkét esetben a békekötés.

5 Példa I. A Monarchia áthaladási engedélyt ad Németországnak, ami csak Magyarország területére vonatkozik és 5 körig érvényes. Cserébe Németország 120 Gazdasági Pontot ad a Monarchiának.

6 Példa II. Ez egy bonyolultabb több résztvevős példa. Oroszország, Nagy-Britannia és Törökország ugyanannak a háborúnak a résztvevője (RU1878TO) és békét kötnek. A feltételek a következők: Törökország fizet 220 GAZD-t Oroszországnak és korlátlan időre áthaladási engedélyt ad Rumélia területén, szintén Oroszországnak; valamint Saloniki városa semlegessé válik. Cserébe Oroszország visszavonja a RE1881BU célkitűzését, ami mondjuk egy népszavazás lett volna Bukarestben. Nagy-Britannia pedig nem kap és nem fizet semmit sem csak szintén békét köt.


Letölteni ppt "Kereskedelmi panel -A kereskedelmi panel a játékosok egymás közti cseréinek lebonyolítását szolgálja. - Aktiválható önállóan és tárgyalással kombinálva."

Hasonló előadás


Google Hirdetések