Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy jezsuita – akit ismerek . Csendesedjek el Fogadjam szívembe Azt, Akivel imádkozom és akiért/akikért imádkozom.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy jezsuita – akit ismerek . Csendesedjek el Fogadjam szívembe Azt, Akivel imádkozom és akiért/akikért imádkozom."— Előadás másolata:

1

2 Egy jezsuita – akit ismerek

3 . Csendesedjek el Fogadjam szívembe Azt, Akivel imádkozom és akiért/akikért imádkozom

4

5

6

7 Ha leveleket ír az ember, nem érzi magát magányosnak. Ráadásul még arra is van remény, hogy válasz érkezik. Ljudmila Ulickaja, Történetek állatokról és emberekről

8 Ima Jezsuita hivatásokért

9 Kérünk, áldd meg a Társaság atyáit, hogy Téged lelkesen hirdethessenek. Áldd meg a szerzetes testvéreket, hogy örömmel szolgálhassanak. Erősítsd meg a tanuló rendtagokat, hogy szorgalmasan készüljenek a papi, illetve a szerzetes testvéri életre.

10 Úr Jézus, Egyházad újból és újból kifejezi, hogy igényt tart a jezsuita rend szolgálatára. Hisszük,hogy Te ma is akarsz új társakat hívni. Kérünk, add, hogy azok a fiatalok, akiket megszólítasz, készek legyenek hívásodat meghallani és követni, Isten nagyobb dicsőségére, és adj családjainkba, közösségeinkbe hívásodat becsülő és erősítő légkört. Ámen.

11 Úti Boldogasszony – Könyörögj érettünk! Szent Ignác atyánk – Könyörögj érettünk! Jézus Társasága összes szentjei – Könyörögjetek érettünk!


Letölteni ppt "Egy jezsuita – akit ismerek . Csendesedjek el Fogadjam szívembe Azt, Akivel imádkozom és akiért/akikért imádkozom."

Hasonló előadás


Google Hirdetések