Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban."— Előadás másolata:

1 A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban. Csecsemőkorában kellett a Földre hozni, amikor az ellenség rátámadt otthonára, és a kis hercegnőt akarta. Bátyja nevelgette a Földön, ám ő korán magára hagyta, így a kislány nevelőszülőkhöz került, akik nem törődtek vele. Daiana még most is velük él, bár mintha nem is léteznének egymás számára. Az iskolájában hasonlóképpen bánnak vele. Főhősnőnk senkivel nem létesített semmilyen kapcsolatot korábban sem, és ezután sem tervezi. Azonban mint azt már megszokhattuk ebben a korosztályban, Daiana is szerelmes lesz, szerinte viszont reménytelenül, mert végül is ki akarna egy rideg és szívtelen lánnyal járni, aki ráadásul még néma is?... A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban. Csecsemőkorában kellett a Földre hozni, amikor az ellenség rátámadt otthonára, és a kis hercegnőt akarta. Bátyja nevelgette a Földön, ám ő korán magára hagyta, így a kislány nevelőszülőkhöz került, akik nem törődtek vele. Daiana még most is velük él, bár mintha nem is léteznének egymás számára. Az iskolájában hasonlóképpen bánnak vele. Főhősnőnk senkivel nem létesített semmilyen kapcsolatot korábban sem, és ezután sem tervezi. Azonban mint azt már megszokhattuk ebben a korosztályban, Daiana is szerelmes lesz, szerinte viszont reménytelenül, mert végül is ki akarna egy rideg és szívtelen lánnyal járni, aki ráadásul még néma is?... Azonban hamarosan rá kell döbbennie, hogy a szerencse olykor forgandó, és nem csak szerelemre, hanem valódi családjára is rátalál… Azonban hamarosan rá kell döbbennie, hogy a szerencse olykor forgandó, és nem csak szerelemre, hanem valódi családjára is rátalál… Mindez csupán idő kérdése… Mindez csupán idő kérdése… Hell queen

2 1 fejezet egy nem szokványos nap

3 EGY ÚJABB SZOKVÁNYOS NAP… HMM… RÁADÁSUL MÉG AZ ES Ő IS ESIK…

4 MÁR MEGINT EZ A CSÖND… MONDHATNÁM, HOGY MÁR HOZZÁSZOKTAM, DE… HAZUDNÉK HA AZT MONDANÁM, HOGY MÁR HOZZÁSZOK- TAM…

5 Daiana! Ráérsz most pénte- ken? Szeretné- lek elvinni egy különle- ges helyre… Persze csak ha te is akarod… R I N G

6 Barati Tamara Hell Queen Pitt ceruzával készült az eredeti munka


Letölteni ppt "A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban."

Hasonló előadás


Google Hirdetések