Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Sano Bruno Hungary 2014.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Sano Bruno Hungary 2014."— Előadás másolata:

1 Sano Bruno Hungary 2014

2 Sano Bruno’s Enterprises
A Sano céget - Sano Bruno’s Enterprises – 1963-ban mindössze 4 alkalmazottal, egy munkagéppel és 3 termékkel alapította Bruno Landsberg, aki ma is a cég tulajdonosa. Közel 50 év tapasztalatával ma Izrael egyik legjobb – legismertebb – tisztítószer márkája a Sano. Az európai piacon több mint 10 éve van jelen, ismerik és szeretik Angliától, Hollandián át egészen Kelet-Európáig. Több mint 4000 féle termék. Jelmondatunk: „ Nincs olyan háztartási probléma amire nincs Sano megoldás”! Jelenleg is saját fejlesztőlaboratóriumokban fejlesztenek és tesztelnek újabbnál újabb termékeket, a megszokott Sano minőségben.  Termékeinket, melyek tisztító- és kozmetikai szerek, jelenleg 6 gyárban állítjuk elő. Gyártási folyamataink során az amerikai és európai elvárásokat – szabványokat szem előtt tartva, azokat figyelembe véve, a legkimagaslóbb technológiával, betartva a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat állítjuk elő a termékeket.

3 Márkáink

4 Nemzetközi jelenlét Leányvállalatok: Ukraine Moldavia Hungary Bulgaria
Romania Latvia Georgia Armenia Disztribútorok: United States Russia Azerbaijan Estonia Nigeria Belarus Cyprus Kenya Kazakhstan Panama Seychelles

5 Minőségbiztosítás Minden Sano termék rendelkezik az: ISO 9001:2000,
OHSAS 18001:2007 tanúsítványokkal. Piackutatások alapján a vállalat számít arra, hogy termékei választ jelentenek a fogyasztói igényekre.

6 Környezetvédelem Minden Sano termék előállításakor szigorúan betartjuk a legszigorúbb nemzetközi szabványokat és a környezetvédelmi rendszer előírásait. Minden Sano előírás összhangban tevékenykedik a szigorú amerikai és európai normákkal, a biztonságos, jó minőségű termékek védelme mellett a zöld környezetet is figyelembe véve. Sano védi az ózonréteget: Sano egyike volt az első cégeknek a világon, aki leállította a freongázt -, amely elpusztítja az ózonréteget - sok évvel ezelőtt. A Sano csökkenti a hulladék mennyiségét azzal, hogy kisebb a csomagolása a termékek nagy részének, és utántöltő zacskóban is lehet őket kapni. Így a Sano csökkentette a hulladék mennyiségét és a szállítási követelmények is jobban megfelel, és hozzájárult a műanyag újrahasznosításhoz, ami nagy költség. Sano Nature - egy sor ökológiai és környezetbarát termékek, amelyek gyorsan fejlődnek, hisz minden évben új termékek bevezetésére kerül

7 Sano Bruno Hungary Választék 2013 Választék 2014 350 ean
150 ean folyamatosan készleten 200 ean rendelhető 50 ean 28 ean 15 Alapvető háztartási megoldások SanoPontok!

8 Sano Bruno Hungary főbb termékei

9 Sano Bruno Hungary Sano Komplex Mosópor (1,25kg 35 mosás)
Sano Komplex 1 Mosópor (1,25kg 35 mosás) 2 Öblitő (Egyidejűleg több hatást fejt ki) 3 Vízkőoldó (olajat tartalmaz csepmentessé teszi a felületet) 4 Mosogatószer (Fényessé teszi az edényeket és az evőeszközöket.) 5 Kesztyű (aloe vera-val bevonva) / Oxygen folttisztító 6 W.C. Tartályos (150g-os és 200g-os kiszerelés 900 – 1500 öblítés!) 7 W.C. Illatosító (10 féle illatban, több mint 800 öblítés! ) 8 Hideg/Meleg Zsíroldó (Koncentrált tisztító hab) 9 Padló ápoló (6 féle illattal , ECO és rovar távoltartó változat) 10 Parketta és Kő ápoló 11 Szőnyegtisztító / Fürdőszobai tisztító 12 Bútorápoló (pumpás, spray és utántöltő) 13 Ablaktisztító 14 Penészeltávolító Eltávolítja a penészt és az egyéb szennyeződéseket. Fehérítőt tartalmaz! 15 Multimetal (mindenféle fém tisztítására)

10 A mosóporokról Amióta az emberek ruhát viselnek azóta szinte biztos, hogy igény volt a ruha tisztítására is. Persze sokáig nagyon távol álltak a mai ruhatisztító termékek a mai mosóporok és mosógélek hatásfokától. Az ókori egyiptomiak növényi zsiradékokból és alkáli sókból készített anyagokkal tisztították a ruháikat. A rómaiak és a görögök is lúgos anyagokkal tisztítottak, az összegyűjtött vizeletben lábbal nyomkodták a koszos ruhát, hiszen a vizelet amóniumhidroxidot tartalmaz, ami elősegíti a tisztulást. Az első szappangyár a XVII. században nyílt meg Franciaországban de még ezután is mintegy száz évnek kellett eltelnie, hogy a szappan minden európai háztartásban elterjedjen. XVIII. században vált gazdaságossá a szappanok előállítása és ezáltal mindenki számára elérhetővé vált a ruhatisztítás ezen módja. Az első szintetikus mosószert 1907-ben állították elő kőolajból, petrolkémiai úton.(A Persil nevet a két legfontosabb összetevő, a perborát (perborate) és a szilikát (silicate) szavakból rakták össze.)A szintetikus mosópor feltalálása a világháborúhoz köthető,az időben ugyanis nehéz volt zsírhoz jutni, találni kellett hát valami más megoldást a ruhák tisztításához. Mivel sokkal hatékonyabbnak bizonyult, később már nem is tértek vissza a szappannal való mosásra. A cél ettől kezdve a mosószerek tökéletesítése volt, amit a mosógépek elterjedése is elősegített. Az 50-es években megjelentek a folyékony mosószerek és fehérítők is, később pedig a folteltávolítók és a hidegvízben oldódó mosóporok.

11 A mosóporokról Miből is állnak a mai modern mosóporok?
Tenzidek: azaz felületaktív anyagok, csökkentik a víz felületi feszültségét, ezáltal növelik a mosóhatást. Kőolaj származékok! Enzimek: amitől a mai mosóporok „intelligensek”.Fehérjéket és szénhidrátokat bontó biológiailag aktív anyagok,a foltok eltávolítására. 60 Celsius-fok felett elvesztik hatásukat. Bőrirritációt okozhatnak! (Annyira ugyanis nem intelligensek,hogy meg tudják különböztetni a bőrünket a foltos ruháktól!) Vázanyagok: segítik a mosópor lúgosságának megtartását,valamint a vízlágyítást, és megakadályozzák a mosópor csomósodását. A legtöbbször alkalmazott vázanyag a polifoszfát, amely a felszíni vizekben növeli a tápanyagkínálatot, amely az algák és más növények gyors szaporodásához vezet. Ez a vízvirágzás, ami oxigénhiányt eredményez, emiatt a halak és más vízi élőlények elpusztulnak. EU-ban már betiltották a foszfátok alkalmazását. Fehérítőszerek: - oxidatív fehérítők, klór tartalmú vegyületek, amik károsítják a textilszálakat; vagy nátrium-perborát (fehérítő hatása 60 Celsius-fok felett érvényesül a legjobban),ami erős vegyszer!  Optikai fehérítők: szerves vegyületek, amelyek a színezékekhez hasonlóan megkötődnek a textílián. Egyéb segédanyagok: habzásgátlók, szintetikusan előállított illatanyagok, Töltőanyagok (30 %): szerepük a forma megtartása. Teljesen felesleges terhelést jelentenek. Környezetterhelés, környezetszennyezés, környezetkárosítás: A környezetre nézve mindenfajta tevékenység bizonyos mértékű terhelést jelent így például a mosás is! Ezért nem mindegy mennyit és milyen mosószerrel mosunk! A Sano elkötelezett természetbarát ezért próbálja a lehető legkisebbre csökkenteni termékei által okozott környezeti hatásokat nincs ez másként a mosóporaival és mosógéleivel sem! Így a termékei a lehető leg kevesebb töltő és segédanyagokat tartalmazzák! És speciálisan az egyéni igényekhez igazodva 6 féle kompakt mosóport fejlesztett ki más-más tulajdonsággal!

12 Mosóporok Sano Maxima 1,25Kg = 41Ft/Mosás* 6 féle mosópor koncentrátum
36g /5 kg ruha mosásához! 4 féle saját illatú öblítővel! (Musk, Sensitív, Bio, Advance) 1,25Kg = Kompakt mosópor minden szövethez, az összes mosógéptípusnak megfelelően, bármilyen hőmérsékleten. Alacsony hőfokon is hatékony, vízlágyítót tartalmaz. Környezetbarát csomagolásban. 41Ft/Mosás* Advance (aktív oxygénnel általános felhasználásra) Black (színes ruhákhoz, szinmegtartó enzimekkel) Javel (erős folttisztító hatással Sensitív (érzékeny bőrűeknek és babáknak) Musk (erős illatú mosópor ODRIL-al a kellemetlen szagok ellen) Bio ( bioaktív enzimekkel,alacsony hőfokon is tisztít) * Az ajánlott fogyasztói ár alapján

13 Folyékony mosószerek Teljesen feloldódik, nincs üledék és por. Speciális fejlesztésének köszönhetően hideg vízben is tökéletesen oldódik és hatékonyan fejti ki hatását! Alkalmas gépi és kézi mosáshoz egyaránt. Alkalmas minden mosógéphez és szövettípushoz, beleértve a legkényesebb textíliákat is. Két féle változatban kapható: Bio: Bio enzimekkel. A bio enzimek alaposabban tisztítanak, könnyebben távolítják el a makacs foltokat. Sensitiv: Nem tartalmaz bio-enzimeket. Csecsemők és érzékeny bőrűek mosószere, Kiszerelés: 2L (több mint 30 mosáshoz)

14 Az őblitőkről Az öblítők története:
A mai értelemben vett öblítők története csak néhány évtizedre nyúlik vissza, persze nem tudjuk kizárni, hogy korábban ne lettek volna próbálkozások a megtisztított kelmék illatosítására. Elképzelhető, hogy akár már az ókorban is próbálkoztak az asszonyok például illóolajokkal, de biztosat erről nem tudunk. Ami biztos, az az, hogy néhány évtizeddel ezelőtt az öblítők elkezdtek belopakodni a boltok polcaira, mi pedig szép fokozatosan hozzászoktunk, és ma már a legtöbb háztartásban megtalálhatók az öblítők. Hazánkban kezdetben a BIP öblítők terjedtek el, a hagyományos „kék” és „rózsaszín” illatukkal, napjainkra pedig már óriási a választék az öblítők piacán – a drogériákban gyakran egy egész árusort kitesznek. Ez pedig lehetővé teszi, hogy mindenki kiválaszthassa az ízlésének és elképzeléseinek leginkább megfelelőt öblítőt. Az öblítők puhává és illatossá varázsolják a ruhát, ma pedig már egyre kevesebben vannak, akik lemondanának erről a kis hétköznapi kényeztetésről. Talán már nem is emlékszünk rá, milyen volt az élet öblítők nélkül: jobb esetben mosóporszagúak, vagy semlegesek illatúak voltak a ruhák, rosszabb esetben pedig kissé penészesek és büdösek (ez elsősorban a textil típusától függött, a vastagabb, illetve nehezebben száradó ruháknál, törölközőknél tapasztalhattunk ilyet). Ráadásul a ma megszokott lágyság sem jellemezte ruháinkat az öblítő előtti időkben. Szerencsére az öblítők felbukkanásával megváltozott a helyzet: ma még a legmorcosabb napokon is jóleső érzés belebújni a puha és lágy ruhákba, az öblítőknek köszönhetően a kelmék által terjesztett illatkompozíciók pedig szinte a parfümökkel vetekednek. A Sano öblítők minden igényt kielégítenek az öblítők piacán! Higiénikusak, lágyítják a szövetet, megtalálható a kínálatban erősebb (parfümös)és kevésbé erős illatú változatok is, könnyítik a vasalást és kemény vízben is hatékonyak! Hosszantartó illatot biztosítanak! Csak a Sano kínálatában található meg a mosópor illatával azonos illatú öblítő!

15 Öblitő Sano Maxima Vízkeménységhez igazodó öblítő. Egyidejűleg több hatást fejt ki: fokozott illatosítás, puhítja a ruhákat, megóvja a szövetek színét, higiénikus, antisztatikus, megkönnyíti a vasalást. 6 féle illat (Musk,Bio,Sensitiv,Advance,Ultrafresh,Baby aloe vera,) (4 féle, saját illatú mosóporral!(musk,bio,sensitiv,advance)) -Az átlagosnál hosszabb ideig tartó illat 3 féle kiszerelésben: 4 l 2 l 1 l (utántöltő)

16 Folttisztító Sano Oxygen
Oxygen folttisztító: Klórmentes, biztonságosan alkalmazható színes és fehér ruhákon egyaránt. Hatékonyabbá teszi a mosást, ha előtte kezeli a foltokat, gallért, mandzsettát. Kiszerelés: 750ml és 2l

17 W.C. Illatosító akasztós Sanobon
5 az 1-ben: Tisztít higiénikus illatosít fényesíti a WC-csészét és színesre festi a vizet és ugyan akkor megelőzi a vízkő lerakódást 55 g-os kiszerelés több mint 800 öblítés! 10 féle illat! (alma,barack,levendula,zölderdő,eper,or gona,zöldtea-citrom,óceán,tulipán,mezei virág)

18 W.C. tisztító tartályos SZILÁRD ILLATOSÍTÓ ÉS HIGIÉNIKUS TISZTÍTÓ WC TARTÁLYHOZ. Higiénikusan tisztít, illatosít és kékre festi a vizet. -3 féle: Blue, Green, Levander. Több mint 900 és 1500 öblítés!!!!! Kiszerelés:150g és 200g

19 Wc tisztító Wc00 Nagyon erős hatásfok sósavval
Eltávolítja a szennyeződéseket, megszűnteti a kellemetlen szagokat Alaposan tisztít a nehezen elérhető helyeken is Biztonsági gyerekzáras kupakkal Kiszerelés: 750ml, 1l

20 A vizkő A vízkő a vizből kivált és lerakodott anyagok, főként sók összessége, amely nagy mennyiségben tönkreteheti a vízzel kapcsolatos gépeket (mosógép, kávéfőző) és szabad szemmel is látható anyagot képez. A sima csapvíz nem csak vizet tartalmaz, hanem különböző oldott ásványi anyagokat is. A Sano Antikalk termékek speciálisan a vízkő lerakódások eltávolítására lettek kifejlesztve Hatóanyagukkal illetve hozzáadott adalékokkal nehezítik/késleltetik a vízkő újbóli lerakodását

21 Vízkőoldó Sano AntiKalk
Karcmentesen tisztít és fényez, eltávolítja a kemény víz okozta vízkövet és rozsdát. Könnyedén eltávolít vízkövet, rozsdafoltot, szappanmaradékot, és piszkot. Antikalk Spray - Rust: csapokhoz inox(chrome) felületekhez (olajat tartalmaz csepmentessé teszi a felületet) Antikalk Wash Machine: mosógépekhez Antikalk Ketle: háztartási gépekhez (kávéföző,vízforraló, vasaló,stb. Kiszerelés: 500ml(wash machine,rust), 1l

22 Mosogatószerek Sano San
Alaposan mosogat még langyos vagy hideg vízben történő mosogatásnál is. Fényessé teszi az edényeket és az evőeszközöket. Magas hatóanyag tartalom! (25%) 3 féle illatban: Alma, Levendula, Citrom Kiszerelés: 750ml (flakonos), 500ml (utántöltő)

23 Súrolókrémek Sano X Karcmentesen tisztít!
Tisztítja a mosogatók, mosdók, kádak, konyhai pultok, kerámia felületet, üveg, zománc, márvány, edények, hűtőszekrények, sütők és csapok felületét. Extra erős hatóanyagot, valamint bőrvédő összetevőket tartalmaz. 3 illatban: zöldalma,levendula,citrom Kiszerelés: 700g

24 Fürdőszobai tisztító / Kesztyű
Gumikesztyű: Sano Jet Nem csepeg, hab állagú. Tisztítja és fényesíti a fürdőszobai felületeket és szerelvényeket súrolás nélkül. Friss citrom illatú Kiszerelés: 1l Világszabadalom. Aloe verával átitatott kesztyű . Védi a kezeket a nedvesség és szennyeződés ellen. Használat közben hidratálja a bőrt. Kellemes finom illatú. 3 féle méretben: S, M , L

25 Hideg zsíroldó Sano Forte plus
Koncentrált hideg/meleg zsíroldó tisztító hab zsíros és makacs szennyeződések eltávolításához. Használható sütőkhöz, grillekhez, kályhákhoz, fazekakhoz, kuktákhoz, serpenyőkhöz, stb. A konkurens termékekhez képest ugyan azt a hatást kifejti de nem marja meg a zománcot és a felhasználó bőrét! Kiszerelés: 750ml

26 Padlóápolók Sano Floor
Koncentrált padlótisztító fokozott illatosítással, minden padlótípusra. Tisztítja a padlót, ragyogóan fényessé teszi. Illatosít és felfrissíti a levegőt. Több illatban: Jasmin, Peach, Citrus, Passionfruit, Musk, Levander Kiszerelés: 2l A tiszta és csótány és egyébb bogár mentes otthonért. Nem tartalmaz mérget!!!!! Citromsavval tartja távol a bogarakat akár 2 hétig. Kiszerelés: 2l

27 Parketta és kő ápoló Sano Poliwix
Speciális felmosók fa és kő felületekhez Viaszos védelmet biztosít a fának, a természetes és a szintetikus parkettának, alkalmas minden típusú fa padló tisztítására. Csillogóvá teszi a kő, márvány, járólap felületeket, apró polimereket tartalmaz ami csúszásgátló felületet hoz létre. Friss illatot hagy maga után. Kiszerelés: 2 l és 1 l (utántöltő)

28 Szőnyegtisztító Sano Carpet
Szőnyegek, kárpitok tisztítására és a szennyeződések megelőzésére Természetes és szintetikus anyagokhoz egyaránt ajánlott. A Carpet Plus elűzi és távoltartja az atkákat! Kellemesen illatosít. Kiszerelés: pumpás 750ml, spray: 600ml

29 Bútorápoló Sano Furniture
Tisztít, fényesít, védi a bútorfelületet, antisztatikus hatást fejt ki. Egyetlen befújással eltávolítja az összegyűlt port és piszkot. Kiváló bármilyen bútorra. Pumpás , spray és utántöltő kivitelben Kiszerelés: 500ml, 300ml(spray)

30 Ablaktisztító Sano Clear
Tisztítja és ragyogóvá varázsolja az ablakokat, üveg, tükör, kerámia, csempe, porcelán, műanyag, króm, zománcozott és egyéb felületet. Nem csíkoz! Kiszerelés: 1l és 750ml (utántöltő)

31 Penészeltávolító Eltávolítja a penészt és az egyéb szennyeződéseket a
a fürdőkádról, a mosdókagylóról, műanyag felületről, stb. Clort tartalmaz! Kiszerelés: 750ml

32 Fémtisztító Sano Multimetal
Rozsdamentes acél, króm, nikkel, réz, bronz, ezüst, ón, stb. felületekhez. Ideális edényekhez és egyéb fém felületek tisztítására. Kiszerelés: 300ml

33 Lefolyótisztító Sano Drain
Megelőző karbantartáshoz, segít szabaddá tenni az eldugult lefolyókat A zsír hamar feloldódik így elkerülhető a dugulás Megakadályozza a lerakódást, így biztosít folyamatos vízáramlást. Megakadályozza a baktériumok elszaporodását és a rossz szagok kialakulását. Gyermekbiztos biztonsági kupakos. Kiszerelés: 200g (granulátum), 1l (gél)

34 Légfrissítő Sano Duofresh
2 in 1: Illatosítják a levegőt és semlegesítik a kellemetlen szagokat Légfrissítő, amely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat. Erős, tartós illat. Száraz légfrissítő 5 féle illatban: - Maracuja - narancs - Lótusz - Jázmin - Pacsuli - Levendula - Vanilia – Citromfű Kiszerelés: 300ml


Letölteni ppt "Sano Bruno Hungary 2014."

Hasonló előadás


Google Hirdetések