Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A világ leghatásosabb öregedés elleni alapanyagaiból, különlegesen összeállított Ageless, amelyet a Rejuvenate Worldwilde világszerte ajánl. Ez az első.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A világ leghatásosabb öregedés elleni alapanyagaiból, különlegesen összeállított Ageless, amelyet a Rejuvenate Worldwilde világszerte ajánl. Ez az első."— Előadás másolata:

1

2

3 A világ leghatásosabb öregedés elleni alapanyagaiból, különlegesen összeállított Ageless, amelyet a Rejuvenate Worldwilde világszerte ajánl. Ez az első és egyetlen ilyen termék ebben a kategóriában.

4 Érezni és látni fogod magadon a Glycosaminoglycan, Elastin a Collagen fiatalító hatását ahogy feszesebbé és simábbá teszi a bőröd. Ezek a kulcs-alapanyagok növelik a bőröd bársonyosságát is, mivel növelik a bőr Hydratacios szintjét, és serkentik a bőrödet, hogy kitöltse a ráncok redőit, és fiatalabbnak látszódj. Tapasztald meg az azonnali hatást, hogy 10 évvel fiatalabbnak látszódj, és érezd perceken belül a hatást!

5 Míg az azonnali hatása az Ageless öregedés elleni szérumnak lélegzetelállító, a hosszú távú eredményei még ennél is megdöbbentőek! Olyan összetevőkkel, mint Aloe Vera gél, Coenzim Q10 és más a világ leghatalmasabb természetes antioxidáns kivonataival meg tudod fordítani az öregedési folyamatot, visszafiatalítani a bőrödet, ifjúkori ragyogásában és szépségében. Ezek az összetevők megteremtik az új sejtek termelésének és a sejtek megújulásának a feltételeit, miközben segítik a bőr rendellenességeinek megszüntetését, mint pl. elszíneződés, öregkori foltok, és ezzel a bőr anyagát tisztábbá, ragyogóbbá teszi, amely egyre erősödik minden egyes használattal.

6 Az AGELESS minispray segítségével a termék használata egyszerű. A jó eredmények érdekében 1. Tisztítsuk és száritsuk meg a bőrt. 2. Tegyük a terméket az ujjunkra és kenjük fel a kivánt helyekre A tökéletes eredmény érdekében hagyjuk a bőrt megszáradni és 3 perc múlva kenjük be újra. A jó és hosszantartó eredmény érdekében ajánlatos az AGELESS terméket naponta kétszer használni, reggel és este lefekvés előtt.

7 Az összetevők antioxidáns hatására, a szövet sejtek újjáépítésével, az AGELESS biztonságosan használható a test bőrfelületére, és minden bőrtípusra. Az AGELESS a ráncok azonnali és hosszútávú eltávolítására készült, és sikeresen használható még: -A bőr fehérítésére -A foltok eltüntetésére -Nap okozta egésekre -Celulitisz -Bőrkeménység -Borotválkozás utáni gyulladás -Karikás szem -Nap okozta foltok

8 A friss gyümölcsök kivonatából készült AGELESS-t, ha meleg éghajlaton lakunk, akkor hideg helyen tároljuk. A még meg nem kezdett terméket ajánlatos hűtőszekrényben tárolni, hoszabb időn át biztositva a minőségét.

9 Aloe Vera Zselé és Citrus Aurantium Természetes bársonyosító és bőrkondicionáló Hydrolizált Elastin es Oldott Collagen Elősegíti az új bőrsejtek keletkezését a sejtek macrophag funkciójának a növelése által. Coenzim Q10 Nélkülözhetetlen az elektron átvitelhez amely a sejtek megújulása és termelődése közben játszódik le. Glycosaminoglycans, Panthenol es Allantoin Ezek a tápanyagok bársonyosítják és erősítik a bőrt azáltal, hogy segítenek megtartani a természetes tápanyagát mint pl.: a Pro Vitamin B5. Ezeknek egyesített hatásuk van azáltal, hogy növelik a sejten kívüli mátrix víztartalmat és megerősíti a bőr jó kinézetét úgy, hogy feszesebbé teszi és betölti a ráncok réseit már percekkel a használat után.

10 Acai, Acerola Cseresznye, Fekete Áfonya, Goji, Szőlőhéj kivonat, Mangostán, Noni, Gránátalma, Vörös káposzta, Piros Ribizli, Piros Retek, Málna.

11

12 Mi, a Rejuvenate Worldwide 100% ban elhatároztuk, hogy vásárlóinknak a piacon lévő legjobb terméket biztosítjuk, a Network Marketing iparban eddig legerősebb kifizetési tervvel ötvözve.

13

14 A terméket nagykereskedelmi áron vásárolhatod meg 30%-os árréssel. Ez azt jelenti, hogy ha egy vevőnek eladsz egy terméket, rögtön megkeresed a termék 30%-át.

15 Tehát: Minden alkalommal, amikor elmondod ismerőseidnek a lehetőséget, és úgy döntenek, hogy csatlakoznak a te csoportodhoz, akkor minden direkt munkatárs után 25$ Retail Bonust kapsz, amit jövő hét szerdán kifizetnek. Ugyanígy ha ők hoznak munkatársakat a rendszerbe, azok után 5$ Retail Bonus jár. A harmadik szinten érkező munkatársak után 3 $ Retail Bonus. A negyedik szinten érkezők után pedig 2$ Retail Bonus jár. Akit regisztrálsz magad alá közvetlenül, és megvásárolja a kezdő csomagot, abból te $25 jutalékot kapsz. (A kezdőcsomag $100 - két Ageless termék ára (+ $20 szállítási költség), tehát összesen 120 USD. 4 szint után kaphatsz gyorskezdési bónuszt:

16 Miután megvásároltad a kezdő termékeket és ezáltal disztribútorrá váltál, bekerülsz egy 3x6-os mátrixba, ahol 6 szint mélységben kaphatsz jutalékot. És mivel mindenki a mátrixban minden hónapban vásárol terméket, (legalább egyet kell venni mert ez a mátrixban való részvétel feltétele, ha nem veszed meg akkor mindig a mátrix aljára kerülsz és onnan elveszted az addig alád rakott embereket!) ez a mátrix jutalék minden hónapban kifizetésre kerül, függetlenül attól, hogy ki szponzorálta az alattad levő embereket. Gyakorlatilag 1.618,50 dollárt kereshetsz anélkül, hogy akár egyetlen embert is szponzorálnál. (Ha megtelik a mátrix mások jóvoltából). Tehát akkor is kereshetsz pénzt, ha csak vásárlóként vagy jelen a rendszerben. Plusz, a mátrix folyamatosan bővül és mélyül, bizonyos feltételek mellett 8 mélységig kapsz jutalékot, amivel a maximális havi bevételed $11.460 is lehet.

17 Minden hónapban megkapod bizonyos százalékát annak az összegnek, amit a személyesen szponzorált embereid keresnek abban a hónapban. (Ezért érdemes szponzorálni!!!) 100%-át megkapod a személyesen szponzorált munkatársaid (direktjeid) mátrix keresetének. Plusz bizonyos feltételek mellett kaphatsz néhány % matching bónuszt a személyesen szponzorált embereid által szponzorált embereinek a mátrix keresete után 6 generáción keresztül. (Ha nem szponzorálsz egyetlen munkatársat sem akkor ezt a bónuszt nem kaphatod meg!)

18 A világ havi forgalmának a 15%-át szétosztják részesedés formájában az arra kvalifikált vezetők között. A forradalmian új Leadership Pools bónusznak köszönhetően, minden hónapban részesülünk a cég havi bevételének minden dollárjából. Ez egy nagyon fontos része az elosztásnak, mert több pénz részesei lehetünk havonta. Mivel a felső minősítéseket még kevesen érték el, az elosztott öszeg mind nagyobb lesz. Minden munkatárs a minősült szintjének megfelelő részt kapja meg havonta. Ez a részesedés több száz, sőt ezer dollárt is elérhet.

19 BRONZ 3 aktiv közvetlen értékesítő munkatárs, vagy törzsvásárló, akinek legkevesebb 50BV (pontérték), saját megrendelése van. SILVER-EZÜST 3 aktiv közvetlen értékesitő munkatárs, akik elérték a BRONZ szintet a hálózatban vagy: 10 aktív közvetlen munkatárs vagy törzsvásárló, akinek legkevesebb 50BV értékű megrendelése van. Az EZÜST minősitésű értékesitők havonta legkevesebb 600BV pontértéket kell elérjenek es megtartsanak a hálózattal együtt.

20 GOLD – ARANY 3 aktiv közvetlen értékesítő munkatárs, akik elérték az EZÜST szintet a hálózatban vagy: 50 aktív közvetlen munkatárs vagy törzsvásárló, akinek legkevesebb 50BV értékű megrendelése van. Az ARANY minősitésű értékesitők havonta legkevesebb mint 3.000BV pontértéket kell elérjenek es megtartsanak a hálózattal együtt.

21 PLATINA 3 aktiv közvetlen értékesitő munkatárs, akik elérték az ARANY szintet a hálózatban vagy: 100 aktív közvetlen munkatárs vagy törzsvásárló, akinek legkevesebb 50BV értékű megrendelése van. A PLATINA minősitésű értékesitők havonta legkevesebb 10.000BV pontértéket kell elérjenek es megtartsanak a hálózattal együtt.

22 DIAMANT - GYÉMÁNT 3 aktív közvetlen értékesitő munkatárs, akik elérték a PLATINA szintet a hálózatban vagy: 300 aktív közvetlen munkatárs vagy törzsvásárló, akinek legkevesebb 50BV értékű megrendelése van. A GYÉMÁNT minősitésű értékesitők havonta legkevesebb 25.000 BV pontértéket kell elérjenek es megtartsanak a hálózattal együtt.

23

24


Letölteni ppt "A világ leghatásosabb öregedés elleni alapanyagaiból, különlegesen összeállított Ageless, amelyet a Rejuvenate Worldwilde világszerte ajánl. Ez az első."

Hasonló előadás


Google Hirdetések