Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 Tájékoztató a tantárgyakról és a jegyzetekről Digitális oktatási gyűjtemény az ALEPH könyvtári rendszerben.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 Tájékoztató a tantárgyakról és a jegyzetekről Digitális oktatási gyűjtemény az ALEPH könyvtári rendszerben."— Előadás másolata:

1 1 Tájékoztató a tantárgyakról és a jegyzetekről Digitális oktatási gyűjtemény az ALEPH könyvtári rendszerben

2 2 A modul rövid bemutatása, szolgáltatásai 1. A modul alapvető szolgáltatásai beiratkozott olvasók számára: Hozzáférés a tantárgyi tematikákhoz – szerzői jogi védelem. A kötelező- és ajánlott irodalmak szabványos könyvtári feldolgozása. Tájékozódás a művek hozzáférhetőségéről és a könyvtári példányszámról. Folyóiratcikkek, tanulmányok teljes szövegű elérése (jelenleg kialakítás alatt). Elektronikus tananyagok elérése (jelenleg kialakítás alatt).

3 3 2. Az adatbázisban feldolgozott legfontosabb adatok: Kurzusnév (tantárgy megnevezés) Kurzusszám (tantárgy kód) Oktató Intézet Időszak (félév) Kötelező és ajánlott irodalom szabványos leírása (könyvtári példányszám és elérhetőség) Kapcsolódó elektronikus anyagok (tematika, óravázlat, bemutató stb.)

4 4 1.A Kurzus nyitó-képernyője a Web-Opacban

5 5 3. Böngészés, böngészhető mezők

6 6 4. Böngészés Kurzusnévre

7 7 5. Kiválasztott kurzus: Matematika - kapcsolódó irodalom

8 8 6. Könyvtári példányszám, elérhetőség


Letölteni ppt "1 Tájékoztató a tantárgyakról és a jegyzetekről Digitális oktatási gyűjtemény az ALEPH könyvtári rendszerben."

Hasonló előadás


Google Hirdetések