Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tájékoztató- levelező képzés LGM_AK002 LGM_AK004.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tájékoztató- levelező képzés LGM_AK002 LGM_AK004."— Előadás másolata:

1 Tájékoztató- levelező képzés LGM_AK002 LGM_AK004

2 Alapvető információk A tantárgy tematikája (a heti bontás kivételével ) valamint a számonkérés módja ( a prezentációk számának kivételével) megegyezik a nappali tagozatos képzés NGM_ak002 és NGM_ak004 kódú tantárgynál szereplő leírással. Az órai prezentációk letölthetőek: http://rs1.sze.hu/~szigetic/honlap/NGM_ak002/ http://rs1.sze.hu/~szigetic/honlap/NGM_ak002/

3

4

5

6

7 Számonkérés Vizsga, vizsgaidőszakban szóbeli Témakörök: tematika sorai Megajánlott jegy: órai feladatok teljesítése és prezentációja (csoportonként) Aláírásnak nincs feltétele, a megajánlott jegy opcionálisan választható lehetőség.

8 Megajánlott jegy Maximum 6 oldalas (10 ezer karakteres) írásbeli munka beadása és ennek megvédése. Egy cikket kell kiválasztani tudományos adatbázisból (Jstore, Scopus) ami a félév anyagával összefügg (a tematika bármely sorához kapcsolódhat). 2010, 2011, 2012-ben megjelent cikkek dolgozhatóak fel.

9 Feladat, a megajánlott jegyhez A beadandó dolgozat 1 oldala tartalmazza a cikk részletes bibliográfiai adatait, az Ön nevét, Neptun kódját. A dolgozat 2. oldala a cikk rövid tartalmi összefoglalása A dolgozat. 3. oldala a témához kapcsolódó (szakirodalmi) állásfoglalások 4. oldal saját vélemény, összegzés 5. oldal a 3. oldalhoz kapcsolódó bibliográfia (eltérés maximum 1 oldal.)

10 Néhány tanács Nem a mennyiség a lényeg! A 6. oldalnál (tízezredik karakternél) abbahagyom az olvasást. Áttekinthető, világos szerkezetű, olvasmányos munkákat várok. Igényes irodalomválasztással, többszöri átolvasással, kontrollal.

11

12

13 Elektronikus tananyagon kívül Jegyzet letölthető: http://www.otlethid.hu/dokumentum/VFV.pdf

14 SIKERES FÉLÉVET KÍVÁNOK!


Letölteni ppt "Tájékoztató- levelező képzés LGM_AK002 LGM_AK004."

Hasonló előadás


Google Hirdetések