Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Együttműködési lehetőségek az Észak- adriai kikötők és a Nyugat-Dunántúli regionális logisztikai szereplők között 2013.10.09. PBN Szombathely.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Együttműködési lehetőségek az Észak- adriai kikötők és a Nyugat-Dunántúli regionális logisztikai szereplők között 2013.10.09. PBN Szombathely."— Előadás másolata:

1 Együttműködési lehetőségek az Észak- adriai kikötők és a Nyugat-Dunántúli regionális logisztikai szereplők között 2013.10.09. PBN Szombathely

2 Megbízók ellátási lánca EladókVevők Értékesítési lánc Beszerzési lánc

3 Ellátási lánc szereplői - Jogi szereplők: közöttük az áruk tulajdonjog-váltása történik meg - Fizikai szereplők: azok a szolgáltatók, akik az árut fizikailag kezelik. Mi nem leszünk tulajdonosai az áruknak!

4 Ellátási lánc Értéklánc A jogi szereplők együttműködnek a végső fogyasztó legteljesebb kiszolgálása érdekében.

5 És mi mit tegyünk? Tudunk-e mi is együttműködni?

6 Szolgáltatási értéklánc Szolgáltatási értékláncot kell létrehozni közöttünk, a fizikai szereplők között is!

7

8 Szolgáltatási értékláncunk

9 3 PL (Third Party Logistics, külső logisztikai) A 3PL egy integrált logisztikai szolgáltatást jelent mely során a megrendelő rábízza a szállítást, raktározást, informatikai megoldásokat és más folyamatokat egy logisztikai szolgáltatóra, aki nem birtokolja rábízott termékeket, de minden, ezek mozgásával kapcsolatos folyamatot működtet, hogy kielégítse ezzel a megbízó igényeit.

10 Köszönöm a megtisztelő figyelmüket!


Letölteni ppt "Együttműködési lehetőségek az Észak- adriai kikötők és a Nyugat-Dunántúli regionális logisztikai szereplők között 2013.10.09. PBN Szombathely."

Hasonló előadás


Google Hirdetések