Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A karácsony Készítette: …. A karácsony a szeretet ünnepe A karácsony  A karácsony a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe  Jézus születésére emlékeznek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A karácsony Készítette: …. A karácsony a szeretet ünnepe A karácsony  A karácsony a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe  Jézus születésére emlékeznek."— Előadás másolata:

1 A karácsony Készítette: …

2 A karácsony a szeretet ünnepe A karácsony  A karácsony a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe  Jézus születésére emlékeznek  Karácsonykor elterjedt szokás szeretteink megajándékozása  A Karácsonyt megelőző hónap, az Ádvent, szintén fontossággal bír, ez az ideje a Megváltóra való várakozásnak

3 A karácsony a szeretet ünnepe Országok közötti különbség  Magyarország  Naplemente után "megjön az angyal„  Ünnepi vacsora, ajándékok kibontása, éjféli mise  Norvégia  Zabkása a pajtában a rossz szellemek távol tartására  A fenyőfát a családok körültáncolják, és énekelnek  Írország  Zsák a Mikulásnak: abba tegye az ajándékokat  Az öregúrnak: rétes és egy üveg sör

4 A karácsony a szeretet ünnepe Levelezés

5 Karácsony jelképei  Adventi koszorú  Karácsonyfa  Mikulás  Csengettyű  Karácsonyi énekek  Fagyöngy

6 A karácsony a szeretet ünnepe „Egy ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották.”


Letölteni ppt "A karácsony Készítette: …. A karácsony a szeretet ünnepe A karácsony  A karácsony a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe  Jézus születésére emlékeznek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések