Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MIT TUDOTT AZ ÖKONET AGRO?. Az Ökonet Agrót 2011-ben már a palántázás után kezdtem használni a kertemben, így ez évben a talaj előkészítést csak saját.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MIT TUDOTT AZ ÖKONET AGRO?. Az Ökonet Agrót 2011-ben már a palántázás után kezdtem használni a kertemben, így ez évben a talaj előkészítést csak saját."— Előadás másolata:

1 MIT TUDOTT AZ ÖKONET AGRO?

2 Az Ökonet Agrót 2011-ben már a palántázás után kezdtem használni a kertemben, így ez évben a talaj előkészítést csak saját komposzttal végeztem. Élesben a szomszédtól kapott kolbász tökön próbáltam ki: egy mag kelt ki,azt napi 2X fél liter esővízzel és heti két alkalommal Agrós locsolással kezeltem, 5-10 %-os töménységben. Az eredmény láttán kezdtem a paradicsomon, paprikán, sóskán, spenóton is permetezésként használni az Agrót. A telkem 30 éve van meg. Jelenlegi kb. 40 m2-es termőterületen termelek konyhára valót.

3  Először lettem önellátó az alapvető főzelék-félékböl télire: sóska, spenót, tök, cukkini. A kolbász tökből: tökfasírt, rántott tök, töltött tök. Továbbá: - egész nyáron volt zöld hagymám, salátával a szomszédokat is elláttam, a paradicsomból, majd zöldpaprikából a folytonos fogyasztás mellett készült: - 12 üveg lecsó, 14 üveg paradicsom ivólé, 6 liter zöld, savanyú és csalamádé, /ugyanennyi a szomszédnak!/ - padlizsánból 10 üveg zakuszka - Ribizli, fekete ribizli, josta, egres frissen és lefagyasztva, több rekesszel. - A folyton érő eper 3 m2-en az ősz beálltáig 2-3 naponta egy kis tállal ellátott minket. -

4 Napi növekedés

5

6

7

8 2012: bezárhat a Nagycsarnok!  2011 tudatos komposztálás: az Ökonet Compost-tal locsolt fűkaszálékból, ahol teljesen tömör volt a komposzt, fekete, morzsalékos komposzt lett.  Kiszórva, 10 %-os Ökonet Agróval locsolva, bekapálva várja a palántáimat.  -Ehhez a palántaföld Agróval beoltva várja a magokat.  A tavaszi lemosó permetezést 10%-os Ökonet Agróval végeztem,- 2x megismétlem. És a szomszédaim? A terményt már csodálva elfogadják! Célom: a technológiát is!

9  Mottó: NE CSAK A TERMÉKEKET VIDD BE AZ ÉLET-TEREDBE, HANEM AZ ÉLETMÓDODAT IS ALAKÍTSD AZ ÖKONET TERMÉKEIHEZ! TERMÉKEIHEZ!


Letölteni ppt "MIT TUDOTT AZ ÖKONET AGRO?. Az Ökonet Agrót 2011-ben már a palántázás után kezdtem használni a kertemben, így ez évben a talaj előkészítést csak saját."

Hasonló előadás


Google Hirdetések