Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A világ 7 csodája Egy vidéki iskolában a tanárnő azt a feladatot adta az osztályának, hogy írják le egy papírra: szerintük a mostani világnak mi a 7 csodája?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A világ 7 csodája Egy vidéki iskolában a tanárnő azt a feladatot adta az osztályának, hogy írják le egy papírra: szerintük a mostani világnak mi a 7 csodája?"— Előadás másolata:

1 A világ 7 csodája Egy vidéki iskolában a tanárnő azt a feladatot adta az osztályának, hogy írják le egy papírra: szerintük a mostani világnak mi a 7 csodája? A diákok hamar elkészültek listáikkal, és kisebb-nagyobb eltérésekkel a következők szerepeltek rajtuk:

2 Az egyiptomi piramisok
A Taj Mahal A Grand Canyon A Panama-csatorna Az Empire State Building A Kínai Nagy Fal A Szent Péter Székesegyház

3 Még nem vagy készen? Mi tart olyan sokáig?
A tanárnő észrevette, hogy az egyik lány még mindig töpreng, és időnként ír valamit a papírjára. Rászólt: Még nem vagy készen? Mi tart olyan sokáig? Annyira sok minden közül lehetett választani… Nem volt könnyű feladat… A tanárnő csodálkozott a válaszon és megkérte a lányt, olvassa fel amit eddig írt. A lány listája ezeket tartalmazta:

4 Látni Hallani Tapintani Ízlelni Érezni Nevetni Szeretni

5 A teremben óriási csönd támadt
A teremben óriási csönd támadt. Mindenki úgy érezte, egyedül ez a lány oldotta meg helyesen a feladatot.


Letölteni ppt "A világ 7 csodája Egy vidéki iskolában a tanárnő azt a feladatot adta az osztályának, hogy írják le egy papírra: szerintük a mostani világnak mi a 7 csodája?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések