Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szígyártó Gusztávné Nagy Márta Iskolánk eredményei ma is "megdobogtatják" szívemet, a kudarcok - ha adódnak - mindig munkára, korrekcióra sarkallanak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szígyártó Gusztávné Nagy Márta Iskolánk eredményei ma is "megdobogtatják" szívemet, a kudarcok - ha adódnak - mindig munkára, korrekcióra sarkallanak."— Előadás másolata:

1 Szígyártó Gusztávné Nagy Márta Iskolánk eredményei ma is "megdobogtatják" szívemet, a kudarcok - ha adódnak - mindig munkára, korrekcióra sarkallanak. Részlet Márta néni önéletrajzi gondolataiból. Forrás: Ady Endre Általános Iskola honlapja (XIX. ker.) / iskolatörténet Iskolánk: Biológia szertár a kezdetekben Iskolánk régen

2 Rengeteg program És meg is lett az eredménye: Kispestért Díjat kapott 2007-ben 40 éves Szolgálati Érdemérmet. Magyar Környezet- védelmi Egyesület megbízásából Sólyom László köztársasági elnöknek adta át az emlékplakettet. Állatok világnapja Kisállat bemutató Egészségnap az iskolánkban Márta néni maradandó példával szolgált minden gyermek és felnőttnek egyaránt, szeretettel végezte munkáját, ezért nevezték el a biológia szertárt róla. Rengeteg érdekes programot szervezett. Kirándulni járt a diákokkal és a kollégáival is.

3 Ünnepélyes búcsú 2007. június 18-án ünnepélyes búcsút vettünk Márta nénitől, de most is bejár, és foglalkozik velünk, ebben is szívesen segített. Zombori Ottó csillagászati előadása iskolánkban

4 Interjú 1969-től 2007. december 31-ig tanított iskolánkban biológia és földrajz szakon. Közel érezte magához a csillagokat, bár a csillagászat kikerült a tantervből, mindig próbálta megtanítani az alapvető dolgokat. Távcsővel nézte a csillagokat a csillagvizsgáló torony tetejéből. 2008. óta a Kós Károly Iskolában tanított földrajzot, valamint versenyfelkészítéseket is vállalt. A hozzá legközelebb álló csillag az Esthajnalcsillag, mert sokáig az égen van, még a felhőkön is át világít, de az igazi csillagok számára iskolánk tanulói. Kedvenc idézete: „Kik másokat igazságra tanítanak, örökké fénylenek, mint a csillagok.” (Gárdonyi Géza)


Letölteni ppt "Szígyártó Gusztávné Nagy Márta Iskolánk eredményei ma is "megdobogtatják" szívemet, a kudarcok - ha adódnak - mindig munkára, korrekcióra sarkallanak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések