Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2004.május 13.. A valóság: Elérik, hogy mindenki szegényedjen el azért, mert beteg Ígéret: „Elérjük, hogy (…) senki ne szegényedjen el azért mert beteg.”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2004.május 13.. A valóság: Elérik, hogy mindenki szegényedjen el azért, mert beteg Ígéret: „Elérjük, hogy (…) senki ne szegényedjen el azért mert beteg.”"— Előadás másolata:

1 2004.május 13.

2 A valóság: Elérik, hogy mindenki szegényedjen el azért, mert beteg Ígéret: „Elérjük, hogy (…) senki ne szegényedjen el azért mert beteg.”

3 Ígéret: „Megállítjuk a betegeket terhelő gyógyszerköltségek növekedését.” A valóság: Felgyorsítják a betegeket terhelő gyógyszerköltségek növekedését.

4 Ígéret: „Ingyenessé tesszük a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a csontritkulás kezelésére szolgáló gyógyszereket.” A valóság: Megdrágítják a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a csontritkulás kezelésére szolgáló gyógyszereket, ráadásul számos gyógyszerkészítmény ingyenességét megszüntetik.

5 A valóság: Haladéktalanul hozzálátnak a kórházak és a többi egészségügyi intézmény zsebre tételéhez Ígéret: „Haladéktalanul hozzálátunk a kórházak és a többi egészségügyi intézmény rendbetételéhez”

6 Ígéret: „Azok az ápolást végző egészségügyi dolgozók, akik már legalább 4 éve ellátják munkakörüket 1 évi bruttó keresetüknek megfelelő „hűség jutalmat” kapnak. Ezt az összeget a 4 év során folyamatosan kapják meg a jogosultságot elérők.” A valóság: Ezt az összeget a négy év során folyamatos hitegetéssel és mellébeszéléssel helyettesítik. Ezt az összeget a négy év során folyamatos hitegetéssel és mellébeszéléssel helyettesítik.

7 A valóság: Leállítják a megkezdett népegészségügyi programot, biztosítják a végrehajtáshoz szükséges pénzügyi fedezet folyamatos elvonását. Ígéret: „Korszerűsítjük és kiterjesztjük a megkezdett népegészségügyi programot, biztosítjuk a végrehajtáshoz szükséges pénzügyi fedezetet.”

8 Ígéret: „Megszervezzük, hogy 4 év alatt negyedére csökkenjen a parlagfűvel borított terület.” A valóság: „Megszervezik, hogy négy év alatt töredékére csökkenjen az allergiás betegek esélye a gyógyulásra.

9 Ígéret: „ A többi ágazatot meghaladó mértékben növeljük az egészségügy költségvetési támogatását.” A valóság: A többi ágazatot meghaladó mértékben vágnak eret az egészségügy költségvetésén.


Letölteni ppt "2004.május 13.. A valóság: Elérik, hogy mindenki szegényedjen el azért, mert beteg Ígéret: „Elérjük, hogy (…) senki ne szegényedjen el azért mert beteg.”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések