Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan választ egy férfi feleséget magának?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan választ egy férfi feleséget magának?"— Előadás másolata:

1 Hogyan választ egy férfi feleséget magának?

2 Egy férfi feleséget akart választani magának
Egy férfi feleséget akart választani magának. Gondot okozott, hogy a három legrátermettebb jelölt közül kire essen a választása. Elhatározta, hogy mind a háromnak ad dollárt, és megnézi, ki mit csinál a pénzzel.

3 Az első a teljes összeget szépítkezésre költötte
Az első a teljes összeget szépítkezésre költötte. A leghíresebb szépségszalonban kikozmetikáztatta magát, csináltatott menő frizurát. Utána elment vásárolni, csak a legmenőbb cuccokat vette meg, hogy mire a férfi hazaér, tündökölhessen.

4 Mikor a férfi hazaért azt mondta neki, hogy őérte tette, hogy mindenki irigyelhesse, mennyire dögös nője van… A férfi le volt nyűgözve.

5 A második vásárolni ment. Ajándékokat vett a férfinek
A második vásárolni ment. Ajándékokat vett a férfinek. Golf felszerelést, a legújabb kütyüket a computeréhez, néhány drága ruhát. Amikor átadta az ajándékokat azt mondta, hogy annyira szereti, hogy az összes kapott pénzt ráköltötte. A férfi ismét le volt nyűgözve.

6 A harmadik befektette a tőzsdén. Ügyesen megsokszorozta a pénzt
A harmadik befektette a tőzsdén. Ügyesen megsokszorozta a pénzt. Visszaadta az dollárt, a fennmaradó részt ismét befektette és a hasznot egy közös bankszámlára utaltatta. Ő azt mondta a férfinak, hogy ő a közös boldogságukat tartja a legfontosabbnak, ezért tette, amit tett. Nyilvánvaló, a férfi ismét le volt nyűgözve.

7 A férfi nagyon sokáig rágódott azon, hogy a nők mire költötték a pénzt, amit tőle kaptak.

8 AZTÁN FELESÉGÜL VETTE AZT, AMELYIKNEK A LEGNAGYOBB VOLT A MELLE…

9 A FÉRFIAK MÁR CSAK ILYENEK...

10 Napjainkban az emberek sokkal több pénzt költenek mell implantátumra és Viagrára, mint az ALZHEIMER-KÓR kutatására.

11 Ez annyit jelent, hogy 2040-re egy igen nagy számú idősebb generációnak kell élnie hetyke, álló mellekkel, és hatalmas álló farokkal. Viszont halvány lila fogalom nélkül, hogy mit is lehet kezdeni vele…

12 Ha nem küldöd azonnal tovább ezt az üzenetet, nem fog történni veled semmi rossz, nem hullik ki a hajad, nem pusztul el a macskád… de kevesebben fognak nevetni a világban.


Letölteni ppt "Hogyan választ egy férfi feleséget magának?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések