Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Gyulafehérvári Római Katolikus Hittudományi Főiskola informatikai felszereltsége Helyzetkép és célkitűzések Gyulafehérvár, 2004. november 10.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Gyulafehérvári Római Katolikus Hittudományi Főiskola informatikai felszereltsége Helyzetkép és célkitűzések Gyulafehérvár, 2004. november 10."— Előadás másolata:

1 A Gyulafehérvári Római Katolikus Hittudományi Főiskola informatikai felszereltsége Helyzetkép és célkitűzések Gyulafehérvár, 2004. november 10.

2 A Gyulafehérvári Római Katolikus Hittudományi Főiskola informatikai felszereltsége Intézetünkben jelenleg egy számítógépterem működik, amelyet a kispapok különféle munkákhoz (dolgozatok, recenziók stb.) használnak. Emellett könyvtárunk állományának számítógépes adatbázisa is itt készül. Másfél éve a számítógépteremben található gépekről elérhető a világháló is.

3 A számítógépteremben 18 számítógép üzemel. Ezek különböző kapacitással bírnak: - 47% körszerű(P4, 1700 Mhz), amelyeket az Apáczai Közalapítvány támogatásával vásároltuk meg 2002-ben. - 53% napjainkban igencsak elavultnak számít (350 Mhz), amelyek korábbi fejlesztések eredményei. Ugyancsak pályázati pénzből sikerült beszereznünk egy korszerű digitális fényképezőgépet is, amelyet közösségi célok mellett a könyvtári adatbázis bővítésében is hasznosítottunk. A kispapok rendelkezésére áll: nyomtató, scanner. A Gyulafehérvári Római Katolikus Hittudományi Főiskola informatikai felszereltsége

4 Célkitűzések: számítógépparkunk teljes korszerűsítése belső hálózat (INTRANET) kiépítése, hogy az adatátvitelt megkönnyítsük a számítógépterem gépei és a kispapok személyi számítógépei között. a közeljövőben a Linux rendszer bevezetése a jelenleg kizárólag alkalmazott Windows mellett. számítógépeink DVD író-olvasókkal való felszerelése digitális projektor beszerzése A Gyulafehérvári Római Katolikus Hittudományi Főiskola informatikai felszereltsége

5


Letölteni ppt "A Gyulafehérvári Római Katolikus Hittudományi Főiskola informatikai felszereltsége Helyzetkép és célkitűzések Gyulafehérvár, 2004. november 10."

Hasonló előadás


Google Hirdetések