Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jézus, amint vagyok, úgy jöhetek hozzád, Te mondtad azt, hogy mindenki jöhet. Nekem nem szükséges fogadkoznom Minden másképp lesz, Hisz te ott a kereszten.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jézus, amint vagyok, úgy jöhetek hozzád, Te mondtad azt, hogy mindenki jöhet. Nekem nem szükséges fogadkoznom Minden másképp lesz, Hisz te ott a kereszten."— Előadás másolata:

1 Jézus, amint vagyok, úgy jöhetek hozzád, Te mondtad azt, hogy mindenki jöhet. Nekem nem szükséges fogadkoznom Minden másképp lesz, Hisz te ott a kereszten Kegyelmet ajándékoztál. Látod nyomorúságom, Felém nyújtod a kezed, És én amint vagyok jöhetek hozzád.

2 Jézus, amint vagyok úgy adom át magam, Üres kezem, elrontott életem. Nekem nem szükséges eltitkolnom Miről úgyis tudsz. Tudod vágyódásomat, S a falat is mi elválaszt. Vége rejtőzésemnek, Eléd tárom életem, És én amint vagyok adom át magam.

3 Jézus, tudom Te megváltoztathatsz engem. Vedd el belőlem azt ami rombol! Teremts új emberré szeretettel Töltsd meg szívemet, Minden ember megláthassa Mosolyod az arcomon! Te már régen elhívtál, A nevemen szólítottál, Uram szólj hát és én a tied vagyok!


Letölteni ppt "Jézus, amint vagyok, úgy jöhetek hozzád, Te mondtad azt, hogy mindenki jöhet. Nekem nem szükséges fogadkoznom Minden másképp lesz, Hisz te ott a kereszten."

Hasonló előadás


Google Hirdetések