Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Boldogok, kik szegények lélekben. Boldogok, mert övék lesz a menny. Ne gyűjts itt a földön kincseket, Ahol a kincsed, ott megleled szívedet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Boldogok, kik szegények lélekben. Boldogok, mert övék lesz a menny. Ne gyűjts itt a földön kincseket, Ahol a kincsed, ott megleled szívedet."— Előadás másolata:

1 Boldogok, kik szegények lélekben. Boldogok, mert övék lesz a menny. Ne gyűjts itt a földön kincseket, Ahol a kincsed, ott megleled szívedet.

2 Boldogok, Akik sírnak. Boldogok, Nekik vigaszt Nyújtanak. Lehet szívükben Könny és fájdalom, De a bánatért Övék a jutalom.

3 Boldogok, a szelíd szívűek. Távol áll tőlük minden gyűlölet. Örökségük a föld lesz majd. Őket várja az égi ország.

4 Boldogok, akik éhezve, szomjazva Kutatják, merre az igazság. Boldogok, mert elmúlik éhségük Távol jár tőlük a szomjúság.

5 Boldogok, kiket az irgalom vezérel. Lelkükig, durva keménység nem ér el. Eljön majd, az a döntő perc, a nap. Irgalomból az életük megmarad.

6 Boldogok, A szívükben tiszták. Boldogok, Mert Istent meglátják. Életük Csupa ujjongás, Tiszta szívüknek Nem kell semmi más.

7 Boldogok, A békeszerzők. Háborút, jajt Foglyul ejtők. Igazán ők Isten fiai, A béke szívükben Igazság és jóság.

8 Boldogok, akiket üldöznek szánnak Mert jól tudják, hol van az igazság. Boldogok, ha hűségben járnak, A mennyek országát írhatják.

9 Boldog vagy, Ha gyaláznak értem. Ha miattam, Csak mocsok az érdem. Szenny és gyűlölet, hazugság. Örülj hát, Mert jutalmad a mennyben.

10 Vigadozz, Vigadozzon szíved. Boldog vagy, Mert elnyered A mennyet. Isten arca A boldogság, Jelenlétében Felolvad a lelked.

11 Boldogok, akik éhezve, szomjazva Kutatják, merre az igazság. Boldogok, mert elmúlik éhségük Távol jár tőlük a szomjúság.

12 Boldogok, akiket üldöznek szánnak Mert jól tudják, hol van az igazság. Boldogok, ha hűségben járnak, A mennyek országát írhatják.


Letölteni ppt "Boldogok, kik szegények lélekben. Boldogok, mert övék lesz a menny. Ne gyűjts itt a földön kincseket, Ahol a kincsed, ott megleled szívedet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések