Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Boldog Újévet! Kattintásra Múlik a nap,s múlik az év is,ami rossz volt,elmúlt már rég,holnap egy új évre ébredsz,s ehhez kívánok neked,nagyon sok szépet!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Boldog Újévet! Kattintásra Múlik a nap,s múlik az év is,ami rossz volt,elmúlt már rég,holnap egy új évre ébredsz,s ehhez kívánok neked,nagyon sok szépet!"— Előadás másolata:

1

2 Boldog Újévet! Kattintásra

3 Múlik a nap,s múlik az év is,ami rossz volt,elmúlt már rég,holnap egy új évre ébredsz,s ehhez kívánok neked,nagyon sok szépet!

4 Újévi kismalac farka lógjon a szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének, ilyen boldog új évet kívánok én Néked!

5 Kopogtat az Új esztendő, hajnal szárnyán jőel. Békét hoz és szeretetet, minden jó embernek.

6 Új év, új élet. Új érv, új mérleg. Lerázni a régi gondot, Amit az ember elrontott.

7 Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat!

8 Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

9 Végy egy álarcot Tarka-barkát.

10 Húzzad meg a malac farkát.

11 Virradjon rád szép nap, Köszöntsön rád jó év, Kedves hajlékodba költözzön a jólét, Lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom Neked az újévre!

12 Örömöd sok legyen, bánatod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet! AnnikA


Letölteni ppt "Boldog Újévet! Kattintásra Múlik a nap,s múlik az év is,ami rossz volt,elmúlt már rég,holnap egy új évre ébredsz,s ehhez kívánok neked,nagyon sok szépet!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések