Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Comp Lex CD Tűzvédelem Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban? A CompLex CD Tűzvédelem önállóan,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Comp Lex CD Tűzvédelem Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban? A CompLex CD Tűzvédelem önállóan,"— Előadás másolata:

1 Comp Lex CD Tűzvédelem Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban? A CompLex CD Tűzvédelem önállóan, a CD Jogtár nélkül is használható. Szakmai ismerettár Számoló táblák, iratminták Lexikon Szakkönyvtár Termékbemutató Folyamatos frissítés, bővítés Hasznos információk

2 Comp Lex CD Tűzvédelem Kattintson ide a bemutató leállításához Stop SZAKMAI ISMERETTÁR A tűzvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályok komplett gyűjteménye. A tűzvédelem műszaki követelményei, nagyítható, kicsinyíthető ábrákkal, az egyes szövegrészek megtalálását elősegítő keresési lehetőséggel. A tűzvédelmi szabványok teljes listája és a tűzmegelőzési feladatok valamint a tűzoltás, a műszaki mentés és a tűzvizsgálat teendőinek teljes köre. A gazdálkodó tevékenységhez kapcsolódó kötelező tűzvédelmi képzés, a tűzoltó szakmai képesítés és a szakértői tevékenység követelményei.

3 Comp Lex CD Tűzvédelem Kattintson ide a bemutató leállításához Stop SZÁMOLÓ TÁBLÁK, IRATMINTÁK Az előírt szabványok alapján a tűzmegelőzési és tűzoltási számítások elkészítését kidolgozott Excel táblák segítik. Az alapadatok kitöltése után a program automatikusan különböző számítások (kiürítés számítást, tűzterhelés számítást, hasadó, hasadó-nyíló felületszámítást stb.) elvégzésére valamint az eredmények minősítésére is képes, így azonnal ellenőrizheti a létesítmény tűzvédelmi megfelelőségét és biztonságát. A kitölthető, átszerkeszthető, nyomtatható iratminták, és nyomtatványok segítségével jelentősen csökkentheti az adminisztráció terheit.

4 Comp Lex CD Tűzvédelem Kattintson ide a bemutató leállításához Stop LEXIKON A tűzvédelemmel kapcsolatos általános fogalmak, speciális szakkifejezések tematikus gyűjteménye Az egyes fogalmakhoz kapcsolt hivatkozásokon keresztül el lehet érni a tűzvédelmi szabványok jegyzékét és a kapcsolódó jogszabályok teljes szövegét.

5 Comp Lex CD Tűzvédelem Kattintson ide a bemutató leállításához Stop SZAKKÖNYVTÁR A könyvtárban több évre visszamenőleg a legjobb szakcikkekből és szakanyagokból találhat válogatást. A rendszerezett gyűjtemény kitűnő segítőtárs a napi gyakorlatban.

6 Comp Lex CD Tűzvédelem Kattintson ide a bemutató leállításához Stop TERMÉKBEMUTATÓ Tűzvédelmi eszközök, berendezések, felszerelések bemutatásával korszerű és hatékony tűzvédelmi technikákkal, szolgáltatásokkal lehet megismerkedni. A CD Tűzvédelem a gyakorlatban célja, hogy a legmegfelelőbb tűzvédelmi megoldást lehessen kiválasztani, az épület tervezésénél, az építőanyagok kiválasztásánál vagy a biztonságvédelmi technikák beszerzésénél.

7 Comp Lex CD Tűzvédelem Kattintson ide a bemutató leállításához Stop HASZNOS INFORMÁCIÓK A CD tartalmaz szakértői, szolgáltatói, gyártói, forgalmazói címlistákat, így könnyedén elérhetőek a szükséges szakemberek. Megtalálhatók a tűzoltóságok címei, telefonszámai is.

8 Comp Lex CD Tűzvédelem Kattintson ide a bemutató leállításához Stop FOLYAMATOS FRISSÍTÉS, BŐVÍTÉS A negyedévente megjelenő CD-n mindig hatályos és naprakész információval állunk az Ön rendelkezésére. A tartalmat folyamatosan fejlesztjük, valamint új, aktuális témákkal bővítjük.

9 Tisztelt ügyfeleink és leendő ügyfeleink! Köszönjük, hogy ezt a rövid bemutatót megtekintették. Felhívjuk figyelmüket további elektronikus kiadványainkra: CompLex CD Jogtár, CompLex CD Adó-TB Jogtár Plusz, CompLex CD Önkormányzat Jogtár Plusz, CompLex CD EU Jogtár, CompLex CD Iratmintatár, CompLex CD HMJ, CompLex CD Munkaügy, CompLex CD Céghírek. Kilépés


Letölteni ppt "Comp Lex CD Tűzvédelem Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban? A CompLex CD Tűzvédelem önállóan,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések