Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban?"— Előadás másolata:

1 Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban?
Szakmai ismerettár Számoló táblák, iratminták Lexikon Szakkönyvtár Termékbemutató Hasznos információk Folyamatos frissítés, bővítés A CompLex CD Tűzvédelem önállóan, a CD Jogtár nélkül is használható. Kattintson ide a bemutató leállításához Stop

2 SZAKMAI ISMERETTÁR A tűzvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályok komplett gyűjteménye. A tűzvédelem műszaki követelményei, nagyítható, kicsinyíthető ábrákkal, az egyes szövegrészek megtalálását elősegítő keresési lehetőséggel. A tűzvédelmi szabványok teljes listája és a tűzmegelőzési feladatok valamint a tűzoltás, a műszaki mentés és a tűzvizsgálat teendőinek teljes köre. A gazdálkodó tevékenységhez kapcsolódó kötelező tűzvédelmi képzés, a tűzoltó szakmai képesítés és a szakértői tevékenység követelményei.

3 SZÁMOLÓ TÁBLÁK, IRATMINTÁK
Az előírt szabványok alapján a tűzmegelőzési és tűzoltási számítások elkészítését kidolgozott Excel táblák segítik. Az alapadatok kitöltése után a program automatikusan különböző számítások (kiürítés számítást, tűzterhelés számítást, hasadó, hasadó-nyíló felületszámítást stb.) elvégzésére valamint az eredmények minősítésére is képes, így azonnal ellenőrizheti a létesítmény tűzvédelmi megfelelőségét és biztonságát. A kitölthető, átszerkeszthető, nyomtatható iratminták, és nyomtatványok segítségével jelentősen csökkentheti az adminisztráció terheit.

4 LEXIKON A tűzvédelemmel kapcsolatos általános fogalmak, speciális szakkifejezések tematikus gyűjteménye Az egyes fogalmakhoz kapcsolt hivatkozásokon keresztül el lehet érni a tűzvédelmi szabványok jegyzékét és a kapcsolódó jogszabályok teljes szövegét.

5 SZAKKÖNYVTÁR A könyvtárban több évre visszamenőleg a legjobb szakcikkekből és szakanyagokból találhat válogatást. A rendszerezett gyűjtemény kitűnő segítőtárs a napi gyakorlatban.

6 TERMÉKBEMUTATÓ Tűzvédelmi eszközök, berendezések, felszerelések bemutatásával korszerű és hatékony tűzvédelmi technikákkal, szolgáltatásokkal lehet megismerkedni. A CD Tűzvédelem a gyakorlatban célja, hogy a legmegfelelőbb tűzvédelmi megoldást lehessen kiválasztani, az épület tervezésénél, az építőanyagok kiválasztásánál vagy a biztonságvédelmi technikák beszerzésénél.

7 HASZNOS INFORMÁCIÓK A CD tartalmaz szakértői, szolgáltatói, gyártói, forgalmazói címlistákat, így könnyedén elérhetőek a szükséges szakemberek. Megtalálhatók a tűzoltóságok címei, telefonszámai is.

8 FOLYAMATOS FRISSÍTÉS, BŐVÍTÉS
A negyedévente megjelenő CD-n mindig hatályos és naprakész információval állunk az Ön rendelkezésére. A tartalmat folyamatosan fejlesztjük, valamint új, aktuális témákkal bővítjük.

9 CompLex CD Adó-TB Jogtár Plusz, CompLex CD Önkormányzat Jogtár Plusz,
Tisztelt ügyfeleink és leendő ügyfeleink! Köszönjük, hogy ezt a rövid bemutatót megtekintették. Felhívjuk figyelmüket további elektronikus kiadványainkra: CompLex CD Jogtár, CompLex CD Adó-TB Jogtár Plusz, CompLex CD Önkormányzat Jogtár Plusz, CompLex CD EU Jogtár, CompLex CD Iratmintatár, CompLex CD HMJ, CompLex CD Munkaügy, CompLex CD Céghírek. Kilépés


Letölteni ppt "Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések