Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az Úr irgalma végtelen, Ezt folyton érzem én; Habár nincs semmi érdemem, Ő mégis hord kezén. Nincs arra szó, sem gondolat, Mi jóval áld az Úr; Ha lankadok,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az Úr irgalma végtelen, Ezt folyton érzem én; Habár nincs semmi érdemem, Ő mégis hord kezén. Nincs arra szó, sem gondolat, Mi jóval áld az Úr; Ha lankadok,"— Előadás másolata:

1 Az Úr irgalma végtelen, Ezt folyton érzem én; Habár nincs semmi érdemem, Ő mégis hord kezén. Nincs arra szó, sem gondolat, Mi jóval áld az Úr; Ha lankadok, ő szárnyat ad, És terhem mind lehull.

2 Láncom lehullt, szabad vagyok, mert az Úr veszni el nem hagyott. Kegyelme tartja meg életem, az Úr irgalma oly végtelen! Láncom lehullt, szabad vagyok, mert az Úr veszni el nem hagyott. Kegyelme tartja meg életem, az Úr irgalma oly végtelen!

3 Sok itt a bűn és küzdelem, az orkán zúgva dúl, de minden vészben, tengeren megtart, megvéd az Úr. Sok itt a bűn és küzdelem, az orkán zúgva dúl, de minden vészben, tengeren megtart, megvéd az Úr.

4 Láncom lehullt, szabad vagyok, mert az Úr veszni el nem hagyott. Kegyelme tartja meg életem, az Úr irgalma oly végtelen! Láncom lehullt, szabad vagyok, mert az Úr veszni el nem hagyott. Kegyelme tartja meg életem, az Úr irgalma oly végtelen!

5 Ha véget ér az életem, Új otthont nyújt az ég, Ott még szebb hangon zenghetem a Bárány énekét. Ha véget ér az életem, Új otthont nyújt az ég, Ott még szebb hangon zenghetem a Bárány énekét.

6 Láncom lehullt, szabad vagyok, mert az Úr veszni el nem hagyott. Kegyelme tartja meg életem, az Úr irgalma oly végtelen! Láncom lehullt, szabad vagyok, mert az Úr veszni el nem hagyott. Kegyelme tartja meg életem, az Úr irgalma oly végtelen!


Letölteni ppt "Az Úr irgalma végtelen, Ezt folyton érzem én; Habár nincs semmi érdemem, Ő mégis hord kezén. Nincs arra szó, sem gondolat, Mi jóval áld az Úr; Ha lankadok,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések