Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 Kedves Kolléga, kérlek, hogy PowerPoint előadásaidhoz ezt a file-t használd fel alapként! a bemutatóban már van néhány, általunk összeállított dia, melyeket.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 Kedves Kolléga, kérlek, hogy PowerPoint előadásaidhoz ezt a file-t használd fel alapként! a bemutatóban már van néhány, általunk összeállított dia, melyeket."— Előadás másolata:

1 1 Kedves Kolléga, kérlek, hogy PowerPoint előadásaidhoz ezt a file-t használd fel alapként! a bemutatóban már van néhány, általunk összeállított dia, melyeket lemásolhatsz és átszerkeszthetsz (a bal oldalról választhatsz) de kérhetsz új diát is az „eszközök/új dia…” parancsra kattintva, ekkor a jobb oldalon megnyíló „szöveg elrendezése” ablakban kijelölt típusú diát kapsz kérlek, hogy tartsd meg a mintában lévő színeket és betűtípusokat, ezek kötelező arculati elemek! hasonló méretű betűket használj, mint amit a mintákban találsz! a címeket és felsorolásokat kezd mindig kis betűvel! a táblázatokat, grafikonokat és alakzatokat színezd arculatunknak megfelelően: a K&H narancs RGB színkódja: vörös 233, zöld 75, kék 0; a sötétkék kódja: vörös: 0, zöld 51, kék 102; világoskék kódja: vörös 0, zöld 153, kék 204 (RGB színbeállításhoz az alakzatra kétszer kattintva, az „alakzat formázása/színek és vonalak/kitöltés/szín/további színek/egyéni” parancssoron keresztül jutsz el Jó munkát kívánok! Batki László Kommunikációs igazgatóság

2 az alcím beírásához kattints ide a cím beírásához kattints ide

3 Mintacím szerkesztése

4 4 Click to add title szöveg beírásához kattintson ide

5 5 Click to add title szöveg beírásához kattintson ide


Letölteni ppt "1 Kedves Kolléga, kérlek, hogy PowerPoint előadásaidhoz ezt a file-t használd fel alapként! a bemutatóban már van néhány, általunk összeállított dia, melyeket."

Hasonló előadás


Google Hirdetések