Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 A CSOPORT NEHÉZSÉGEK KEZELÉSE A csoportmegbeszélés alatt, figyelj fel hogy mikor kezdenek a tagok eltávolodni a kijelölt témától. Egy csoport tag elkezd.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 A CSOPORT NEHÉZSÉGEK KEZELÉSE A csoportmegbeszélés alatt, figyelj fel hogy mikor kezdenek a tagok eltávolodni a kijelölt témától. Egy csoport tag elkezd."— Előadás másolata:

1 1 A CSOPORT NEHÉZSÉGEK KEZELÉSE A csoportmegbeszélés alatt, figyelj fel hogy mikor kezdenek a tagok eltávolodni a kijelölt témától. Egy csoport tag elkezd beszélni az egész csoportnak, ilyeneket mondva: “Mi mindannyian tudjuk azt…” vagy “Senki sem hiszi azt hogy...” Ha a csoport egyik tagja feltett egy kérdést. De a csoport tovább megy anélkül, hogy azzal foglalkozott volna.

2 2 AAAA csoportnak tizenkét tagja van, mégis csupán négy ember vesz részt aktívan a beszélgetésben. AAAAz egyik csoporttag verbálisan lebénul, egy másik csoporttag javaslata miatt. KKKKét csoporttag hevesen vitatkozik. EEEEgy bizonyos csoporttag hajlamos minden kérdésre válaszolni és megjegyzéseket fűzni minden témához.

3 3 KKKKét barát mindig egymás mellé ül és megtalálja a módját a beszélgetésnek. EEEEgy csoporttag, az összejövetel alkalmával bármely helyzetben képes megtalálni a humort és abban részeltet mindenkit. HHHHárom találkozás telik el amíg egy átlagos aktivitású csoporttag igazán aktivizálódik.

4 4 AAAA csoporttagok között nincs egyetértés a javasolt csoport célokkal kapcsolatban. NNNNem figyel a témára, ez a csoporttag mégis képes a beszélgetésre odafigyelni amint az ő dédelgetett vágyairól, vagy problémáiról esik szó. AAAA csoport dühös lesz arra a tagjára, aki állandóan mindent kommentál, és az emberek attitűdjeit és hozzájárulását folyamatosan értékeli.


Letölteni ppt "1 A CSOPORT NEHÉZSÉGEK KEZELÉSE A csoportmegbeszélés alatt, figyelj fel hogy mikor kezdenek a tagok eltávolodni a kijelölt témától. Egy csoport tag elkezd."

Hasonló előadás


Google Hirdetések