Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2014. január 1. TERMÉKELHELYEZÉSI LEHETŐSÉGEK KIEGÉSZÍTŐ AJÁNLAT.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2014. január 1. TERMÉKELHELYEZÉSI LEHETŐSÉGEK KIEGÉSZÍTŐ AJÁNLAT."— Előadás másolata:

1 2014. január 1. TERMÉKELHELYEZÉSI LEHETŐSÉGEK KIEGÉSZÍTŐ AJÁNLAT

2 TERMÉKELHELYEZÉSI LEHETŐSÉGEK Az CEMP Sales House kiadványai által készített videók támogatóinak térítésmentes termékmegjelenítési lehetőséget biztosítunk, ami Hirdetőnként egy termékre vagy brandre vonatkozik, adásonként min. 1 alkalommal. A termékmegjelenítés előzetes szerkesztői egyeztetést igényel. A termékmegjelenítéshez szükséges eszközöket a támogató biztosítja.* A Hirdető a támogatásért fix elhelyezésű támogatói logót kap minden olyan videó végén, amelyben terméke vagy brandje megjelenik. A támogatói logo a videó elválaszthatatlan részét képezi. 2 *A termékmegjelenítést tartalmazó videók előtt a CEMP Sales House „A videó termékmegjelenítést tartalmaz” feliratot tesz közzé.

3 VONATKOZÓ TÖRVÉNYI SZABÁLYOZÁS (MTTV. 30.§) 3 A hatályos magyar jogszabályok alapján médiaszolgáltatásban közzétett termékmegjelenítés – az alábbi kivételekkel - tilos. A műsorszámokban szereplő termékmegjelenítés megengedett, ha a médiaszolgáltatót vagy a műsorszám készítőjét az érintett áru gyártója vagy forgalmazója, illetve szolgáltatás nyújtója vagy közvetítője - sem közvetve, sem közvetlenül - nem részesíti anyagi juttatásban, azon túl, hogy az árut vagy szolgáltatást a termékmegjelenítés céljából ingyenesen rendelkezésre bocsátja. Nem tehető közzé termékmegjelenítés a hírműsorszámban, a politikai tájékoztató műsorszámokban és a kifejezetten tizennégy év alatti kiskorúaknak szóló műsorszámban. A műsorszámok nem tartalmazhatnak termékmegjelenítést dohánytermékre, a jogszabályok alapján nem reklámozható termékre, ill. olyan gyógyszerkészítményre, gyógyászati termékre, amely kizárólag orvosi rendelvényre vehető igénybe, továbbá az állami adóhatóság engedélye nélkül nyújtott szerencsejáték- szolgáltatásra vonatkozólag. A termékmegjelenítést tartalmazó műsorszámok tartalma nem befolyásolható oly módon, hogy az hatással legyen a médiaszolgáltató felelősségére és szerkesztői függetlenségére. A termékmegjelenítést tartalmazó műsorszámok nem hívhatnak fel közvetlenül áru megvásárlására vagy bérlésére, illetve szolgáltatás igénybevételére és nem adhatnak a műsor tartalmából egyébként nem következő, indokolatlan hangsúlyt a megjelenített terméknek. A médiaszolgáltató köteles a felhasználókat egyértelműen tájékoztatni a termékmegjelenítés tényéről. A termékmegjelenítést tartalmazó műsorszám elején és végén a termékmegjelenítésre - optikai vagy akusztikus módon - fel kell hívni a figyelmet.

4 Áraink a publikálás napjától visszavonásig érvényesek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. A CEMP Sales House a változtatás jogát fenntartja. Az ajánlatban felhasznált képek illusztrációk. Az ajánlatban szereplő becsült adatokat gemius Online Publishers’ Audit, gemius/Ipsos Audience és Adverticum AdServer NG eredmények alapján határoztuk meg. Az ajánlatban foglalt információk az Index.hu Zrt. és a Közép Európai Média és Kiadó Zrt. („CEMP”) tulajdonát képezik. Az ajánlatban foglalt adatok bizalmas jellegűek és az ajánlat megtétele céljából az ajánlat címzettjének kerülnek átadásra. Az ajánlat címzettje tudomásul veszi, hogy nem jogosult az ajánlatban foglalt adatokat, a feleken kívülálló harmadik személynek átadni vagy harmadik személynek hozzáférhetővé tenni. Ellenkező esetben az ajánlat címzettje tudomásul veszi, hogy az Index.hu Zrt. vagy a CEMP csoport bármelyik tagja az adatot jogosulatlanul átadóval vagy az adatot felhasználóval szemben kártérítési követeléssel élhet. 4

5 sales@cemp.hu


Letölteni ppt "2014. január 1. TERMÉKELHELYEZÉSI LEHETŐSÉGEK KIEGÉSZÍTŐ AJÁNLAT."

Hasonló előadás


Google Hirdetések