Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ashley Tisdale Bakó Lídia. Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, 1985. július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ashley Tisdale Bakó Lídia. Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, 1985. július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg."— Előadás másolata:

1 Ashley Tisdale Bakó Lídia

2 Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, 1985. július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg barna. Amerikai színész és énekes nő. Négy évvel idősebb nővére, Jennifer Kelly Tisdale szintén színésznő. Négy évvel idősebb nővére, Jennifer Kelly Tisdale szintén színésznő.

3 A kezdetek Bill Perlman, a South Shores Mall aktuális menedzsere fedezte fel, amikor mindössze 3 éves volt. Játszott a Gypsy színpadi darabjaiban, példáúl a A Musical Fable- ben.

4 1990-es filmjei 1990-es évek vége felé több filmben is feltűnt, Smart Guy, Hetedik Mennyország, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210. 1990-es évek vége felé több filmben is feltűnt, Smart Guy, Hetedik Mennyország, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210.

5 2001-es filmjei 2001-ben szerepelt a Donnie Darko című filmben, majd vendégül látták The Amanda Show-ban, később pedig feltűnt a The Hughleys-ban és a Still Standing-ben. 2001-ben szerepelt a Donnie Darko című filmben, majd vendégül látták The Amanda Show-ban, később pedig feltűnt a The Hughleys-ban és a Still Standing-ben.

6 Reklámokban is! 2002-ben szerepelt a Fruit Gushers reklámában. 2002-ben szerepelt a Fruit Gushers reklámában. Később szerepelt egy T-Mobile reklámában, valamint benne volt a Toys r Us reklámában is, Abigail Breslin-nel. Később szerepelt egy T-Mobile reklámában, valamint benne volt a Toys r Us reklámában is, Abigail Breslin-nel.

7 The Suite Life of Zack & Cody Megkapta Maddie Fitzpatrick szerepét a a The Suite Life of Zack & Cody-ban. A sorozat nagyon népszerű lett, Ashley pedig a disney Channel sztárjává vált.

8 High School Musical Ashley Ashley eredetileg Gabriella Montez szerepére jelentkezett, de az alt hangja miatt, egy sötétebb, gonoszabb szerepet kapott, méghozzá Sharpay Evans-ét. A szerep szerint három dalt énekelt: What I've Been Looking For, Bop to the Top, és a We're All in This Together. A dalok Billboard Hot 100-on is szerpeletek, ő volt az első olyan előadó, aki két dallal debütált a Billboard Hot 100-on, a What I've Been Looking For-ral és a Bop to the Top-pal. Egy napon felvette a Disneynek, a Some Day My Prince Will Come-ot és a Kiss The Girl-t (ehhez egy egy vidóklip is készült), felvette a A Dream is a Wish-t a a Disney Channel sztárjaival, majd később pedig megjelent a Disney Channel- játékokon is a zöld csapat kapitányaként, és a 2007-es játékokon is részt vett a piros csapatban. 2007. augusztus 17-én debütáló High School Musical 2-ben is játszott.

9 High School Musical folytatás

10 Zenei karrier Ashley első szólóalbuma, a Headstrong, amelyet a Warner Bros forgalmaz. A korong 2007. február 6-án került a boltok polcaira, és a Billboard 200 albumlistáján az 5. helyen debütált. Ashley első szólóalbuma, a Headstrong, amelyet a Warner Bros forgalmaz. A korong 2007. február 6-án került a boltok polcaira, és a Billboard 200 albumlistáján az 5. helyen debütált.


Letölteni ppt "Ashley Tisdale Bakó Lídia. Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, 1985. július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg."

Hasonló előadás


Google Hirdetések