Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Sztárok leszünk!.  Will Schuester a ohioi Lima városában működő William McKinley Középiskola spanyoltanára, és a Glee Club új vezetőjeként szeretné sikerre.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Sztárok leszünk!.  Will Schuester a ohioi Lima városában működő William McKinley Középiskola spanyoltanára, és a Glee Club új vezetőjeként szeretné sikerre."— Előadás másolata:

1 Sztárok leszünk!

2  Will Schuester a ohioi Lima városában működő William McKinley Középiskola spanyoltanára, és a Glee Club új vezetőjeként szeretné sikerre vinni a klubot. Ifjúkorában maga is tagja volt a kórusnak, amely épp akkor a népszerű időszakát élte. Ezekkel a tervekkel próbálja meg az iskola népszerű tanulóinak előítéletét ledönteni, valamint szűk látókörű kollégáit átugrani és tenni valamit. Emiatt Will számos problémával találja szemben magát. Neki olyan jó és motivált tanulókat kell találnia a kórusba, akik hisznek magukban és a kevés szabadidejüket is erre áldozzák. Ahogy Will is teszi, aki házas és szeretne már egy kis lurkót maga mellett. Egy látogatás a tavalyi ohioi győztesnél megmutatja, milyen magasak az elvárások, milyen sok még a teendő a kórussal kapcsolatban.

3  Matthew Morrison – Will Schuester  Jane Lynch – Sue Sylvester  Lea Michele – Rachel Berry  Cory Monteith – Finn Hudson  Dianna Agron – Quinn Fabray  Amber Riley – Mercedes Jones  Naya Rivera – Santana Lopez  Chris Colfer - Kurt Hummel  Mark Salling – Noah „Puck” Puckermann

4  Lea Michele-Rachel Berry  Cory Monteith-Finn Hudson

5  Dianna Agron-Quinn Fabray  Mark Salling-Noah Puckermann

6  A Mckinley középiskola pompomlány csapata akik öt országos bajnokságot nyertek edzőjük Sue Sylvester aki megszállottam próbálja tönkretenni a Glee klubot.A vezető pompomlány Quinn Fabray,később Santana Lopez.

7  Miután Sandy Ryerson tanárurat elbocsájtják Williem Schuester a spanyol tanár veszi át a Glee klubot. Az igazgató csak akkor engedi a Glee klub működését ha megnyerik a körzetit és a kerületi versenyt,de ehhez 12 tag kell. Rachel Berry a suli legjobb énekese belép a Glee klubba majd később mindenki csatlakozik és a Glee klubb csillaga egyre felfelé ível.

8 Az előző évi veszteségek után a kórus visszaül az iskolapadba, nem kis kihívásokkal szemben. Idén az országos döntő New Yorkban lesz, és a kórusnak fel kell tornáznia magát, hogy jobb legyen. Rachel és Finn új tagokat toboroznak, Britney is beugrik egy részre, Finn szembesül a vallás fogalmával, Artie vissza akarja szerezni Tinát. Mercedes segít Kurtön, Quinn és Santana mindketten az iskola királynői akarnak lenni, Will pedig vissza akarja kapni Emmát…

9  1.Auditions  2.Brittany/Britney  3.Grilled Cheesus  4.Duets  5.Rocky Horror Of Glee Show  6.Never Been Kissed  7.The Substitute  8.Furt  9.Special Education  10.Very Glee Christmas  11.Thriller

10  Kárnyáczki Leila


Letölteni ppt "Sztárok leszünk!.  Will Schuester a ohioi Lima városában működő William McKinley Középiskola spanyoltanára, és a Glee Club új vezetőjeként szeretné sikerre."

Hasonló előadás


Google Hirdetések