Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tartalékkeret és Pótmunka engedélyezése, finanszírozása

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tartalékkeret és Pótmunka engedélyezése, finanszírozása"— Előadás másolata:

1 Tartalékkeret és Pótmunka engedélyezése, finanszírozása
KARLIK CSILLA VÁTI KHT Közbenső Fórum 2002/2003 évi területfejlesztési Phare program 2006. Február 1. Debrecen

2 Tartalékkeret és Pótmunka
2005. december 20-án kelt levélben tájékoztatta a VÁTI Kht. a Kedvezményezetteket

3 Tartalékkeret - 1 Finanszírozása: Vállalkozói szerződésben rögzített tartalékkeret terhére. Felhasználása: Kedvezményezett műszaki ellenőrének változtatási utasítása alapján. Engedélyezés: VÁTI Kht-t tájékoztatni kell a felhasználás tényéről, indokairól, az alátámasztó dokumentumok megküldésével, előzetes jóváhagyás nem szükséges. A tájékoztatás térjen ki arra, hogy változik-e a Támogatási Szerződésben rögzített műszaki tartalom.

4 Tartalékkeret - 2 Dokumentálás: érdemben alátámasztva, hogy utólagosan ellenőrizhető legyen a felhasználás indokoltsága. Phare ellenőr szerepe: A tartalékkeret felhasználásának indokoltságát utólagosan ellenőrzi a megküldött dokumentáció alapján. A Phare ellenőri Konzultáció a felhasználás előtt – A Phare ellenőri szerződés megkötését követően.

5 Pótmunka - 1 Finanszírozása: Vállalkozói Szerződésen kívüli forrásból.
Felhasználása: a Kbt 125§ (3) bekezdése alapján tárgyalásos eljárás lefolytatásával. Engedélyezés: Jóváhagyás szükséges amennyiben támogatásból kívánják finanszírozni (részben vagy egészben). A benyújtott kérelem alapján a PILDA Konzorcium - később a Phare ellenőr - előzetes szakértői véleményt készít.

6 Pótmunka - 2 Dokumentálás: Kérelemben alá kell támasztani, hogy
a pótmunka elvégzése a projekt sikeres megvalósításának feltétele, összhangban van a Támogatási Szerződésben rögzített műszaki tartalommal, az eljárás a közbeszerzési törvénnyel összhangban kerül lefolytatásra

7 Pótmunka - 3 Eljárás lefolytatása:
PILDA Konzorcium segítsége a VÁTI Kht. előzetes jóváhagyásával igénybe vehető: a közbeszerzési dokumentáció elkészítésére, az eljárás lefolytatására. A Támogatási Szerződés IV. mellékletének figyelembevételével!

8 Támogatási Szerződéssel való összhang
Amennyiben a tartalékkeret felhasználása vagy a jelentkező pótmunka olyan munkák elvégzésére irányul, melyek érintik (változtatják) a Támogatási Szerződésben foglalt műszaki paramétereket, a Támogatási Szerződés módosítása szükséges.

9 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Tartalékkeret és Pótmunka engedélyezése, finanszírozása"

Hasonló előadás


Google Hirdetések