Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÁRVÁK A szülőktől kapott „uticsomag” tartalma: A biztonság érzése A „fontos vagyok” élménye Magatartási és kommunikációs minták Értékek A szülők nélkül.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÁRVÁK A szülőktől kapott „uticsomag” tartalma: A biztonság érzése A „fontos vagyok” élménye Magatartási és kommunikációs minták Értékek A szülők nélkül."— Előadás másolata:

1 ÁRVÁK A szülőktől kapott „uticsomag” tartalma: A biztonság érzése A „fontos vagyok” élménye Magatartási és kommunikációs minták Értékek A szülők nélkül felnövő gyermek nem kap ilyen „csomagot”? Vagy mégis?

2 Hányféle árva gyerek van? Aki intézetben lakik Aki otthon alszik, de nem otthon él

3 Szüleivel együtt élő árvaVálási árva Korunk kihívásai

4 Az „élettársi kapcsolatban” (a „majdnem”-házasságban) a bizalom hiányzik egymás iránt Azonos nemű „szülők” milyen mintát adnak a pszicho-szexuális fejlődéshez?

5 A jó családi légkör „ózonpajzs” a környezet ártó hatásai ellen Nehezen nyújt védelmet a csonka család De biztonságban élnek a gyerekek, ha mi szeretjük és tiszteljük egymást


Letölteni ppt "ÁRVÁK A szülőktől kapott „uticsomag” tartalma: A biztonság érzése A „fontos vagyok” élménye Magatartási és kommunikációs minták Értékek A szülők nélkül."

Hasonló előadás


Google Hirdetések