Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról."— Előadás másolata:

1

2 Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról. 30%-os kedvezmény. Digitális aláírás,smart kártyáka.

3 Az e-banking előnyei Bank 24 órában rendelkezésére áll. Korlátlan betekintés. Kedvezőbb díjak. Elszámolás ellenőrzése. Jelentős időmegtakarítás.

4 Mi kell ahhoz, hogy felhasználók legyünk? Fiókot nyitni. Jelentkezési lap kitöltése. Szükséges támogatási rendszer.

5 Egyéni csatlakozás... Ahhoz, hogy egyénileg csatlakozzunk a kövekezőket kell tennünk: - Kérelem kitöltése. - Igazolvány fénymásolata.

6 Jogi csatlakozás... „Connection ügyfél”. Kitöltött jelentkezési lap ( kérelem jogi személyeknek) Igazolvány fénymásolata (minden felhatalmazott személynek.)

7 Telepítő csomag Végül a felhasználó kap egy telepítő csomagot, amely tartalmazza: Telepítő CD PIN code Smart card Smart card olvasó

8 Q Voucher Fizetés az interneten bankkártya nélkül. Nincs kockázat Lopás esetén annyit töltenek rá amennyire neked akkor szükséged van. Felhasználói Q Voucher lehet bármilyen telefonos hálózat Szerbián belül. Mobiltelefonos azonosítás Nem terheli a mobil számlát.

9 Gift on card MasterCard Travel Card MasterCard ajándék kártyát lehet használni: születésnapi ajándék, évforduló, bármilyen ünnep, érettségi, esküvői ajándék stb Kifizetés az interneten, nagyobb biztonság. Eldönteni mikor és hol.

10 Egyedi kártya tervezés Banca Intesa Meglepd magad vagy szeretteid Maestro Gift Card – min 2000din töltés Nem személyre szabott Bármilyen életkorban, korlátlan mennyiségben. Újratöltés bármely Intesa bankban.

11 Köszönöm a figyelmet


Letölteni ppt "Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról."

Hasonló előadás


Google Hirdetések