Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fodor Timea X.C osztály.  Bill Kaulitz  Bill Kaulitz  Tom Kaulitz  Tom Kaulitz  Gustav Schafer  Gustav Schafer  Georg Listing  Georg Listing.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fodor Timea X.C osztály.  Bill Kaulitz  Bill Kaulitz  Tom Kaulitz  Tom Kaulitz  Gustav Schafer  Gustav Schafer  Georg Listing  Georg Listing."— Előadás másolata:

1 Fodor Timea X.C osztály

2  Bill Kaulitz  Bill Kaulitz  Tom Kaulitz  Tom Kaulitz  Gustav Schafer  Gustav Schafer  Georg Listing  Georg Listing

3 A Tokio Hotel története igazi mesebeli sikersztori. Egyszer volt, hol nem volt, élt négy falusi srác, akik imádták a zenélést, és egy nap gondoltak egy nagyot: ők bizony egyszer világhires sztárok lesznek. 2001-ben tehát Bill, Tom, Gustav és Gerog létrehozta saját együttesét a Devilisht.(ami azt jelenti, hogy „ördögi”) és ezzel megkezdődött álomkarrierjük. Magdeburg környékén hihetetlen nagy sikerrel befutottak. 2005- ben pedig jött a nagy áttörés, de már Tokio Hotel néven, megjelent az első daluk a „Durch den Monsun” ami egyből a német és osztrák slágerlisták élére került. A négy magdeburgi srácot immár semmi sem választotta el a hirnévtől. Első albumuk a „Schrei” megjelenését követően turnéra indultak, amelynek minden állomásán telt ház várta az új popcsillagokat. A Tokio Hotel-mánia hihetetlen gyorsasággal túlnőtt a német nyelvterületeken, és mára egész Európát megbabonázták zenéjükkel. Hogy kik is ők? Négy magdeburgi srác, akik hittek az álmukban és kőkeményen megdolgoztak a sikerért. A vágyálom pedig végül valósággá vált. A Tokio Hotel története igazi mesebeli sikersztori. Egyszer volt, hol nem volt, élt négy falusi srác, akik imádták a zenélést, és egy nap gondoltak egy nagyot: ők bizony egyszer világhires sztárok lesznek. 2001-ben tehát Bill, Tom, Gustav és Gerog létrehozta saját együttesét a Devilisht.(ami azt jelenti, hogy „ördögi”) és ezzel megkezdődött álomkarrierjük. Magdeburg környékén hihetetlen nagy sikerrel befutottak. 2005- ben pedig jött a nagy áttörés, de már Tokio Hotel néven, megjelent az első daluk a „Durch den Monsun” ami egyből a német és osztrák slágerlisták élére került. A négy magdeburgi srácot immár semmi sem választotta el a hirnévtől. Első albumuk a „Schrei” megjelenését követően turnéra indultak, amelynek minden állomásán telt ház várta az új popcsillagokat. A Tokio Hotel-mánia hihetetlen gyorsasággal túlnőtt a német nyelvterületeken, és mára egész Európát megbabonázták zenéjükkel. Hogy kik is ők? Négy magdeburgi srác, akik hittek az álmukban és kőkeményen megdolgoztak a sikerért. A vágyálom pedig végül valósággá vált.

4

5 Az együttes énekese Az együttes énekese Először csak egy kisfiú volt, aki ikertestvérével az álmos kisvárosban Loitschében élt. Mig a haverjai fociztak, fára másztak, birkóztak, ő a tükör előtt állt, killakozta a körmét, fekete szemceruzával körberajzolta a szemét, vastag ékszereket viselt és egy hajkefével a kezében a Placebo énekesét Brian Molkót utánozta. A fiúcska hatalmas álmot őrzött a szive mélyén. Bill Kaulitz most 19 éves és az álma valóra vált: szupersztár, idol, kultikus figura. Rajongók milliói istenitik és csodálják az ő rockhercegüket.

6

7 Az együttes szóló gitárosa Az együttes szóló gitárosa Az énekes Bill ikertestvére, hétéves kora óta gitározik, egy magdeburgi iskolában fogott először gitárt a kezébe. Egy extrém vidám tipus, ő az akinek mindig jókedve van, még korán reggel is képes viccelődni, nevetgélni. Abszolút laza arc. A lányok kifejezetten odavannak szemtelen stilusáért, elbűvölő mosolyáért és kemény beszólásaiért. Számára semmi sem szent, még a bandatagok sem. Szivében egy igazi hip-hop fan lakozik, a sapkabolond Tom azonban sohasem lenne rapper: ”szükségem van egy hangszerre a kezemben”.

8

9 Az együttes dobosa Az együttes dobosa Gustav egy igazi dobisten. Hihetetlen erejével valóságos földrengést kelt a koncerteken. Imádja a kőkemény metál és rockszámokat. Minden bandát ismer, a legújabb számok cimétől, egészen a kedvenc zenekarai tagjainak nevéig. Zenei izlésével ellentétben, ő a banda legnyugisabb tagja.Gyakran gubbaszt a sarokba fülhallgatójával, vagy játszik hordozható videójátékán. A dobos két lábbal áll a földön. Élvezi a sikert, ezt azonban még ütős létére sem veri nagy dobra.

10

11 Az együttes basszusgitárosa Az együttes basszusgitárosa Georg hamisitatlan rocksztár: élvezi az új életet, imád a szinpadon állni és a rajongókkal együtt ünnepelni. A kemény külsejű basszusgitáros azonban igazi romantikus alkat. Első látásra talán egy kicsit hűvösnek tűnik, a zord külső mögött azonban érző lélek rejlik. Leginkább Tommal találta meg a közös hangot. Akár órákig képesek a csajozásról beszélgetni. A partikon nagyon szivesen és ráadásul remekül táncol.

12

13 Durch den Monsun An deiner Seite Schrei Übers Ende der Welt Rette mich Spring nicht Ich bin nicht ich Totgeliebt Wenn nichts mehr... Heilig Lass uns hier raus Nach dir kommt nichts Der letzte Tag Vergessene Kinder Leb die Sekunde 1000 Meere

14 Ich bin da, wenn du willst, Schau dich um dann siehst du mich... Ganz egal, wo du bist, Wenn du nach mir greifst dann halt ich dich An deiner Seite, nur eine Weile Du bist nicht alleine!!!

15

16

17

18


Letölteni ppt "Fodor Timea X.C osztály.  Bill Kaulitz  Bill Kaulitz  Tom Kaulitz  Tom Kaulitz  Gustav Schafer  Gustav Schafer  Georg Listing  Georg Listing."

Hasonló előadás


Google Hirdetések