Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Es war einmal drei Schmetterlingen: ein gelber, ein roter und ein weisser. Egyszer volt, hol nem volt,élt egyszer három pillangó, egy piros, egy sárga.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Es war einmal drei Schmetterlingen: ein gelber, ein roter und ein weisser. Egyszer volt, hol nem volt,élt egyszer három pillangó, egy piros, egy sárga."— Előadás másolata:

1

2 Es war einmal drei Schmetterlingen: ein gelber, ein roter und ein weisser. Egyszer volt, hol nem volt,élt egyszer három pillangó, egy piros, egy sárga és egy fehér.

3 Sie spielten auf der Wiese. Einmal kamen dunkle Wolken, es fing an zu regen. Vidáman játszottak egy réten, amikor sötét felhők gyülekeztek az égen és esni kezdett.

4 Sie sind zur roten Tulpe geflogen, aber die rote Tulpe wollte nur den roten Schmetterling herein lassen. Elrepültek a piros Tulipánhoz, de a piros tulipán csak a piros pillangót akarta beengedni.

5 Sie sind zur weisen Tulpe geflogen, aber die weise Tulpe wollte nur den weisen Schmetterling herein lassen. Elrepültek a fehér Tulipánhoz, de a fehér tulipán csak a fehér pillangót akarta beengedni.

6 Sie sind zur gelben Tulpe geflogen, aber die gelbe Tulpe wollte nur den gelben Schmetterling herein lassen. Elrepültek a sárga Tulipánhoz, de a sárga tulipán csak a sárga pillangót akarta beengedni.

7 Sie flogen weiter und schlüpften unter einen Wegerich und blieben dort bis die Sonne wieder schien. Tovább repültek és elbújtak egy lapulevél alá.Addig maradtok ott míg kisütött a nap.

8 Danach spielten sie fröhlig bis zum Abend. Aztán boldogan játszottak estig.


Letölteni ppt "Es war einmal drei Schmetterlingen: ein gelber, ein roter und ein weisser. Egyszer volt, hol nem volt,élt egyszer három pillangó, egy piros, egy sárga."

Hasonló előadás


Google Hirdetések