Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

KUTYASORS 6 hetesen magatokhoz vettetek… …sokat játszottam a gyerekekkel …sokat játszottam a gyerekekkel és nagyon boldog voltam Veletek. és nagyon boldog.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "KUTYASORS 6 hetesen magatokhoz vettetek… …sokat játszottam a gyerekekkel …sokat játszottam a gyerekekkel és nagyon boldog voltam Veletek. és nagyon boldog."— Előadás másolata:

1

2 KUTYASORS

3 6 hetesen magatokhoz vettetek… …sokat játszottam a gyerekekkel …sokat játszottam a gyerekekkel és nagyon boldog voltam Veletek. és nagyon boldog voltam Veletek.

4 Ahogy nőttem, egyre nőtt a mozgásigényem… …és vele együtt …és vele együtt az étvágyam is… az étvágyam is…

5 A gyerekek nem akartak velem játszani… …ha odamentem egy simiért, …ha odamentem egy simiért, sokszor még belém is rúgtak… sokszor még belém is rúgtak…

6 Aztán egy nap beültettetek a kocsiba… Én olyan boldog voltam, Én olyan boldog voltam, végre hónapok óta végre hónapok óta először látok mást is először látok mást is a kennelen kívül. a kennelen kívül.

7 Az autópálya szélén álltunk meg. Eldobtátok a labdámat. Futottam utána, de mire visszaértem, Ti már sehol sem voltatok.

8 Kétségbeesetten rohangáltam a kocsik között, labdával a számban. Az autósok dudáltak, de volt olyan is, aki még rá is gyorsított. Ki akartam futni az út szélére, Ki akartam futni az út szélére, mert nagyon féltem. mert nagyon féltem.

9 Hirtelen egy hatalmas ütést éreztem az oldalamon, és többet nem tudtam felállni. Nagy nehezen Nagy nehezen kikúsztam az út mellé. kikúsztam az út mellé.

10 Próbáltam utánatok menni, de nem sikerült. Körülöttem minden véres volt. Körülöttem minden véres volt. Fáztam, sötét volt és féltem. Fáztam, sötét volt és féltem. A labdámat még mindig fogtam, biztos voltam benne, hogy visszajöttök értem. Hiába nyüszítettem, ugattam, senki nem állt meg segíteni.

11 Több órás fekvés után megállt mellettem valaki, nem törődve a vérrel és a sárral, betett az autóba. Egy fehér köpenyes Egy fehér köpenyes férfi szaladt a kocsihoz, férfi szaladt a kocsihoz, amikor megálltunk. amikor megálltunk. Már csak a fejét csóválta. Már csak a fejét csóválta.

12 Új gazdám, aki 15 perce ismert, nagyon sírt és megölelt. Csak akkor engedtem Csak akkor engedtem el a labdámat, el a labdámat, hogy megnyaljam a kezét, hogy megnyaljam a kezét, hogy azt tudjam neki hogy azt tudjam neki mondani: „Köszönöm”. mondani: „Köszönöm”.

13 Aztán elaludtam… …az utolsó dolog, …az utolsó dolog, amit hallottam, amit hallottam, gazdám kétségbeesett zokogása volt. gazdám kétségbeesett zokogása volt.

14 Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.

15 MEGHALTAM

16

17 Talán, ha nem rágom szét a cipőket és nem eszem annyit, még mindig élhetnék…

18 Tegyünk érte, hogy minél kevesebb állatnak kelljen szenvednie az emberek kegyetlensége miatt!

19


Letölteni ppt "KUTYASORS 6 hetesen magatokhoz vettetek… …sokat játszottam a gyerekekkel …sokat játszottam a gyerekekkel és nagyon boldog voltam Veletek. és nagyon boldog."

Hasonló előadás


Google Hirdetések