Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

M E G H Í V Ó Szeretettel várunk Nyári Napforduló Sámán Ünnepünkre!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "M E G H Í V Ó Szeretettel várunk Nyári Napforduló Sámán Ünnepünkre!"— Előadás másolata:

1 M E G H Í V Ó Szeretettel várunk Nyári Napforduló Sámán Ünnepünkre!
családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel együtt 2011. június re virradóra Jászberény és Tőtevény határán Almásdűlőben tartandó Nyári Napforduló Sámán Ünnepünkre! Részvétel: Csak előzetes jelentkezés alapján! Telefon: Oláh Marcella 0670/

2 S Z E N T I V Á N É J Sámánünnep
Egyike a legszentebb ősi ünnepeknek. Az év most következő szakaszát LITHA nevű géniusz uralja és irányítja. Ezen éjszakákon megalapozhatod életedben a gazdagságot, a sikert, az egyensúlyt, vagyis a harmóniát.  Ha velünk kívánsz ünnepelni, 23-án (csütörtökön) 16:30-tól szeretettel várunk. Dob, csörgő, tánc, jókedv.  Szeretettel várunk, ha úgy érzed, köztünk a helyed, kérlek jelezd részvételi szándékodat 21-ig jelezd. Köszönjük. 

3 S Z E N T I V Á N É J ANDORIA Az ÉG, s éj FÉNYe lépdel a rétre,
Titkokat rejt Szentiván éjje. Táncol az erdő, s a mélye, Lebben a fátyol, lépj a révbe. Tűnik az anyag, talmi a fénye, Rájössz, hogy ki vagy, nézz fel az égre! Nyitják a kaput, HÍVnak A FÉNYbe, HUNor és MAGor várja a LÉPted. Ikrek a csillag, Orion az öve, Gyere és ÜNNEPelj a KÖRünkbe. TELJes az ÚT, tudd mi a lényeg, Szabadítsd fel ÖRÖKké LÉTező lényED! ANDORIA

4 A sámánünnep egy olyan felfogás kialakítása, amely elismeri a természet szentségét és tudja, hogy a Föld és az egész természet és az őket irányító erő tudatos, intelligens és képes magát megvédeni és regenerálni. Továbbá célja harmóniában élni a természettel, ezáltal áldást hozva magunkra és a létezésre. Megtanítani az embereket egyensúlyt teremteni önmagukban, ezáltal erőssé válni, teljesebb életet élni és biztosabb léptekkel járni a Földön, ez maga a gyógyítás. Ezáltal megszűnnek a fájdalmak, önállókká válunk és megtanuljuk a harmonikus környezetből erőt meríteni. A sámán temploma a természet. Akarata és imái továbbítója a tűz és a dob, és tudja, hogy szíve tisztasága legyőzhetetlenné teszi őt. A sámánünnep a legtermészetesebb ünneplési forma. Elmélyülés, amely egy lépéssel közelebb visz az EGYségHEZ, az Univerzumhoz. A sámánünnep alatt sámándobolás, csörgőzés, s közben sámánénekek csendülnek fel.

5 A 23-i sámánünnep programjába beletartozik a vacsora és ünnepi szer.
Részvételi díj: Az egész ünnep önköltsége kb Ft/fő, melyet adományként fogadunk el tőled. A díj tartalmaz egy kultikus sámánünnepen való részvételt (zene, tánc, tűz, dob, csörgő, révület, misztikum). Az éjszakának csodálatos misztériuma, hogy lehetőséged van tűzön ugrásra. A helyszín megközelíthető Jászberényben a Nagykátai úton (Neszűr, a 12. dűlő után a második lejáró).


Letölteni ppt "M E G H Í V Ó Szeretettel várunk Nyári Napforduló Sámán Ünnepünkre!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések