Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Zene: Richard Clayderman - Unchained Melody Az állatok több emócióval rendelkeznek, mint gondolnánk, sőt némelyik humanitásra tanít bennünket…

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Zene: Richard Clayderman - Unchained Melody Az állatok több emócióval rendelkeznek, mint gondolnánk, sőt némelyik humanitásra tanít bennünket…"— Előadás másolata:

1

2 Zene: Richard Clayderman - Unchained Melody

3 Az állatok több emócióval rendelkeznek, mint gondolnánk, sőt némelyik humanitásra tanít bennünket…

4 Szerető, segítőkész párja táplálékot hoz társának. Ez a kismadár nagyon alacsonyan repült és egy autó elütötte. A kis nőstény madár megsebesült és láthatóan rosszul van. Balesete végzetes lesz.

5 Következő érkezésekor már holtan találja társát. Hozta az ételt és döbbenve látja, hogy a párja halott. Kísérletet tesz és megmozgatja…

6 …eredménytelenül!

7 Kétségbeesve jön rá, hogy szeretet párja elköltözött az élők sorából. Bánatosan és keservesen sírni kezd. Siratja elvesztett társát. Csak áll mellette és sikít…

8 Tudatában, hogy a helyzet visszafordíthatatlan, fájdalmával küszködve az élettelen test mellett marad. A párja végleg elhagyta őt, csak áll, szomorú és bánatos.

9 A fotós, aki lencsevégre kapta a szívhez szóló jeleneteket, felvételeit a legnagyobb francia napilapban jelentette meg. A publikálás napján a kiadvány minden példánya elkelt… A képeket több millió ember látta és hatotta meg. És még sokan azt hiszik, hogy az állatoknak nincs sem szürkeállományuk, sem érzésviláguk!!! A zene végighallgatható!


Letölteni ppt "Zene: Richard Clayderman - Unchained Melody Az állatok több emócióval rendelkeznek, mint gondolnánk, sőt némelyik humanitásra tanít bennünket…"

Hasonló előadás


Google Hirdetések