Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gyönyörködni a nők mellein, jó a férfiak egészségének, segít, hogy tovább tudjanak élni. Erre jöttek rá német tudósok, miután több éven át ezt megfigyelték.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gyönyörködni a nők mellein, jó a férfiak egészségének, segít, hogy tovább tudjanak élni. Erre jöttek rá német tudósok, miután több éven át ezt megfigyelték."— Előadás másolata:

1

2 Gyönyörködni a nők mellein, jó a férfiak egészségének, segít, hogy tovább tudjanak élni. Erre jöttek rá német tudósok, miután több éven át ezt megfigyelték.

3 Megfigyelték, ha egy férfi naponta tíz percen át figyelmesen nézi a nők melleit, az többet ér, mint egy órás torna!

4 Ezt a tanulmányt öt éven át folytatták egy 200 férfiből álló csoporton és rájöttek, hogy azok a férfiak, akik nagy örömmel nézték a nők melleit, gyönyörködtek benne, azok nem szenvednek semmi szív betegségben és kevesebb hipertenzió problémájuk volt, mint azok, akik nem néztek minden nap szép női mellekre.

5 Dr. Karen Weatherby, aki ezt a kutatást végezte, a következö eredményre jutott:

6 “Naponta egy szép nő melleire nézni legalább 10 percen át, ér annyit, mintha fél órát tornáznál. A szekszuális élvezet emeli a szív müködését, és segíti a vér gyorsulását is.”

7 “Az a véleményünk, hogy akik naponta ezt gyakorolják, azok a férfiak legalább 5 évvel tudnak tovább élni! "

8 És úgy értelmeztük... A férfiak nem erkölcstelenek, csupán vigyázni akarnak az egészségükre!

9 Tehát kezdjük el a napi gyakorlatokat!

10

11

12

13

14

15 Óvd az egészséged! Küldd el ezt a levelet barátaidnak.


Letölteni ppt "Gyönyörködni a nők mellein, jó a férfiak egészségének, segít, hogy tovább tudjanak élni. Erre jöttek rá német tudósok, miután több éven át ezt megfigyelték."

Hasonló előadás


Google Hirdetések