Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Isten patikája Isten először is az édesvizet elválasztotta a tengervíztől, majd megteremtette a földet, k ertet telepített rá, és életre hívta az állatokat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Isten patikája Isten először is az édesvizet elválasztotta a tengervíztől, majd megteremtette a földet, k ertet telepített rá, és életre hívta az állatokat."— Előadás másolata:

1

2 Isten patikája

3 Isten először is az édesvizet elválasztotta a tengervíztől, majd megteremtette a földet, k ertet telepített rá, és életre hívta az állatokat meg a halakat... Mindezt azelőtt, hogy megteremtete volna az embert. Isten mindent teremtett, amire majdan szüksége lehet. A legjobb gyógyszereket, amelyek akkor a leghatásosabbak, ha sajtot eszünk. Mi, lassan tanulók ezt nem tudjuk... Isten tökéletes utasításokat hagyott ránk arról, hogy melyik táplálék, mely tetsrészünket sagíti ! Isten patikája ! H ihetetlen !

4 A sárgarépa keresztmetszete az emberi szemre hasonlít. A szembogár, az írisz és a csillag- forma vonalai tökéletes hasonlóságot mutatnak a szemmel... És még valami: a tudomány rámutatott arra, hogy a sárgarépe hatékonyan segíti a vérellátást és a szem funkcióit!

5 A paradicsomnak négy kamrája van és vörös. Szívünnek is négy kamrája van és vörös ! Minden kutatás azt támasztja alá, hogy a paradicsomban lycotin van, és hogy kiváló tápláléka a szívnek meg a vérnek.

6 A szőlő szív alakú fürtökben terem. Minden szeme a vérsejtre hasonlít. Napjaink kutatásai azt mutatják, hogy a szőlőnek létfontosságú szerepe van a szív és a vér táplálásban !

7 A dió lekicsinyített agyra hasonlít : van jobb és bal féltekéje, felső nagy- és alsó kisagya. A sejt ráncai és redőzete az agytekervényekre hasonlít. De mi azt is tudjuk, hogy a dió 3 tucatnál is több n eurotranszmitter e révén az agyműködés fejlődését segíti !

8 A bab a vesét gyógyítja és segíti a működését. És még valami : a babszem épp úgy néz ki, mint a vese !

9 A zeller, a kínai kel és a rebarbara meg más zöldségfélék a csonthoz hasonlítanak. Ezek a táplálékok hatékonyan erősítik a csontot. Csontunk és ezek a táplálékok is egyaránt 23% nátriumot tartalmaznak. Ha az önök tápláléka nátriumszegény, testük a csontokból von el nátriumot, amelyek ettől törékennyé válnak. Ezek a táplálékok csontázunkat nátriummal töltik fel.

10 Az avokádó, kék padlizsán, körte elősegíti a méh és méhnyak működését. Ez a gyümölcs hasonlít is ezekre a szervekre. A kutatások azt mutatják, hogy ha a nő hetente egy avokádót elfogyaszt, az a hormon- háztartás egyensúlyát segíti, és megakadályozza az alacsony születési súlyt és megelőzi a méhnyak-rákot. Mitől van ez ? Kilenc hónapig tart, míg az avokádó virágjából érett gyümölcs lesz. Az itt bemutatott mindhárom gyümölcsben 14.000 – napfény által kiválasztott – tápanyag- komponens található ( a modern tudomány csupán 141 félét különített el és adott nevet nekik).

11 A füge sok magot tartalmaz és párban függve nő. A spermák mozgékonyságát és számát növeli ily módon előzve meg a férfi sterilitást.

12 Édesburgonya a hasnyálmirigyre hasonlít. Cukorbetegség esetén igen hatékonyan egyenlíti ki a vércukorszintet.

13 Az olívabogyó a petefészek egészségét és működését segíti elő.

14 A narancs, a grapefruit és más citrusfélék a női emlőkre hasonlítanak. Az emlők egészségét segítik elő, és hatékonyan javítják az emlők orv nyirok kiválasztását.

15 A hagyma sejtjeinkre hasonlít. A mai kutatások azt mutatják, hogy a hagyma elősegíti hulladékok eltávolítást sejtjeinkből. Elindítja a könnyeinket, amelyek a szem epitheliális rétegeit tisztítják. Kistestvére, a fokhagyma is jelent ő sen segíti a hulladékok és a szabad gyökök eltávolítását a szervezetünkből.

16 Ne szakítsd meg ennek az e-mailnek a továbbküldését. Legalább egy ismerősödnek továbbítsd.

17 A képsor végén nézd meg, mikor gyújtottuk meg a gyertyát, indítottuk útjára ezt a gondolatsort. Nem akarok az lenni, aki eloltja a gyertját. Számomra a felsorakoztatott érvek meggyőzőek.

18 A gyertyát 1998. szeptember 15-én gyújtottuk meg. Valaki, aki szeret Téged, éltette a gyertya lángját.

19 Ne engedd, hogy a gyertya kialudjék. Ez a SZERETET, a REMÉNY és a BARÁTSÁG gyertyája!!! Küldd tovább valamennyi barátodnak, mindenkinek, aki kedves a számodra. Én is ma kaptam meg és olvastam először. Remélem, látni fogom még. É gjen a gyertya tovább!


Letölteni ppt "Isten patikája Isten először is az édesvizet elválasztotta a tengervíztől, majd megteremtette a földet, k ertet telepített rá, és életre hívta az állatokat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések