Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Képes, magyar nyelvű segítség a 7DayWealth weboldal használatához.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Képes, magyar nyelvű segítség a 7DayWealth weboldal használatához."— Előadás másolata:

1 Képes, magyar nyelvű segítség a 7DayWealth weboldal használatához

2 Ez egy automata rendszer, ezért kétszer is ellenőrizd mit írtál be, és „hova kattintottál”! Addig míg nem ellenőrizted, hogy minden helyes-e, ne fizesd be a tagságot a klubba! Ne küldd tovább másnak az ajánló linkedet addig, amíg nem fizettél, mert ha a munkatársad előbb befizeti mint Te, nem fogod látni a rendszerben! Ettől még Ő a te munkatársad marad, csak nem látod!

3 A klubtagságot, NE a saját internetes számládról vagy bankkártyádról fizesd a munkatársaknak! Mindenkit, akit érdekel a klub- tagság, és nincs bankkártyája, kérd meg, hogy valamelyik bankban csináltasson magának! Ha a saját számládról, vagy kártyáról fizeted be másoknak KIZÁRNAK a rendszerből!

4 http://www.7daywealth.com/member/login.php Ezt a linket írd be a böngésződbe. E-mailben megkaptad a felhasználónevedet, ami előtt a neved kezdőbetűi állnak. Nem változtathatsz rajta. A jelszót is megkaptad ebben a levélben, amellyel beléphetsz az oldaladra. Ezt később meg tudod változtatni.

5 A szponzorod nevét kell itt látnod! Ha nem annak a nevét látod aki neked ajánlotta ezt a lehetőséget, ne AKTÍVÁLD a tagságod a befizetéssel ! Töröld Magad a rendszerből, keresd meg a hibát és regisztrálj újra! Itt tudod megváltoztatni a jelszavad.

6 Ez a te „státuszod” a klubban. Amikor még nem fizettél be, úgy jelenik meg mint:TRIAL. Ez még csak „látogató” státusz. Még nem vagy regisztrált klubtag. A Klub Csoportépítésben legsikeresebb munkatársait láthatod itt.

7 Itt láthatod az összes, utánad regisztrált 7DayWealth regisztrált klubtagot.

8 „Zöldek” akik befizették a tagságot „ Sárgák” akik még nem fizettek ! ŐK a„Látogatók” és 21 napjuk van rá hogy befizetéssel aktiválják tagságukat mielőtt törölnék őket a rendszerből! A pirossal írt nevek azok a „Látogatók”, akiknek már kevesebb mint 7 napjuk maradt hátra a klubtagságuk befizetéssel történő aktiválásához!

9 Itt tudod figyelemmel kísérni a jutalékodat, és a csapatod növekedését.

10 A „View” re „kattintva” láthatod a munkatársaid neveit kik a csapatodban vannak ! Mind a 10 szintedet láthatod ! Adott havi aktuális jutalékod ! A „ frissítés” 24-72 órán belül történik ! Előző havi jutalékaid !

11 Itt tudod megtekinteni, hogy ki az, aki befizette a tagságot, és ki az, aki még csak „látogatóként” van a klubban. Ők mind a TE személyes meghívó linkeden regisztráltak!

12 Azokat a személyesen szponzorált munkatársaid számát látod itt, akik befizették a tagságot! Itt azon lehetséges munkatársaid számát láthatod, akik még Nem aktiválták befizetéssel a tagságukat! Velük innen is felveheted a kapcsolatot,és motiválhatod őket a csatlakozásra!

13 Ezt a hivatkozást NE KÜLDD TOVÁBB! Ez az oldal a saját tájékozódásodra szolgál ez nem ajánló link!!! Ezekből a hivatkozásokból bármelyiket küldheted. (az utolsó az orosz nyelvű) Akármelyiket is választod tetszés szerint, hozzád fog regisztrálni az, akinek küldted!

14 Ha nem tudták a befizetést levonni és késik a befizetés, itt tudod újra aktiválni a tagságod! Itt fizetheted be utólag! (Reactivate Sub ) Azoknak akik szeretnének feljebb lépni, és átváltani a tagságot Gold, vagy Platinum státuszra, itt tehetik meg. Akik pedig még nem fizettek, itt tudják a befizetéssel aktiválni a tagságukat! (Upgrade Sub)

15 MOWC, a befizetések és kivétek, valamint a jutalék alakulás figyelemmel kísérésére Ide kattintva láthatod az MOWC irodádat

16 MOWC, a befizetéseid, a kivétek, valamint a jutalék alakulás figyelemmel kísérése

17 MOWC, a befizetések és kivétek, valamint a jutalék alakulás figyelemmel kísérésére Itt eseti összeggel köthetsz le befektetést Itt pedig a lejárt betéteid összegét kérheted ki AlertPay számládra

18 WealtClub menü magyar fordítása Az MOWC összes funkciója működik, szabályai: 1.Egy kivét vagy újra befektetés engedélyezett 30 naponta. 2. A kezdeti költség melyet befektetünk, csak 90 nap után hozzáférhető. 3. A magánbefektetésünk csak 30 nap után hozzáférhető. 4. A fizetett kamat napi 1%. A betétekre nem vonatkozik más időintervallum, kivéve az 1. és 2. pontokban említetteket. 5. A kivétek visszaigazolása után a kifizetési kérelmeket kéthetente teljesítjük.

19 Eltérések kezelése Ha bármi rendellenességet tapasztal a betéteivel kapcsolatban, kérjük, nyisson tikitet a 7DayWealth ügyfélszolgálatának. A személyes 7DW oldalunkon van egy menüpont "Help Desk". Ha arra kattintunk, megnyílik, egy másik ablak ahol benyújthatunk egy kérdést vagy panaszt a 7DW ügyfélszolgálatának (klikk "Submit a ticket"). Ott meg kell adni néhány adatot és leírni a mondandónkat (persze angolul) és ha akarunk, fájlokat is feltölthetünk. Nagyon érdekes a biztonsági ("malware" ellenőrző) rendszere. Nemcsak egy számsort kell beírni egy mezőbe, ahogy ezt már megszokhattuk máshol is, hanem még egy kis egyszerű kérdésre is felelnünk kell, (például: hogy "Melyik NEM állat a három közül: pingvin, pénz, pók")

20 Itt találod a blogokat. Német, angol és orosz Nyelven! A 7DayWealth fórum is itt található!

21 Ha van weboldalad, itt találhatsz hirdetési linket! Ezt ha elhelyezed a weboldaladra, aki rá klikkel és regisztrál a rendszerbe, a te munkatársad lesz!

22 3 db ajándék hirdetési banner áll mindenkinek a rendelkezésére, amely segítségével hozzád csatlakozik aki ezen keresztül regisztrál.

23 Egyszerűen küldhetsz meghívó levelet a barátaidnak,ismerőseidnek (angol nyelven )! Hogy mit kell tenned lásd a következő oldalon!

24 Írd be az ismerősöd kereszt nevét Vezeték nevét E-mail címét

25 Bármikor törölheted magad a klubból, itt!

26 A biztonság kedvéért, mindig a „ Logout” gombbal lépj ki az oldalakról, főleg ha Internet kávézóból nyitottad meg az oldalt! Ez legyen számodra egy megszokott dolog!

27 Kívánok neked a HÉT - 7 napjára Gazdagságot, sikert! Kívánok neked sok-sok munkatársat! Dagadó pénztárcát!

28 További információt kérhetsz Tőlem: Berényi Sári Skype: berenyi.sari @ : berenyi.sari@gmail.comberenyi.sari@gmail.com  70/423-2978


Letölteni ppt "Képes, magyar nyelvű segítség a 7DayWealth weboldal használatához."

Hasonló előadás


Google Hirdetések