Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

UNIODOMAIN LTD Avagy: Az „automatatalicska” működtetése KATTINTÁSSAL LÉPJEN TOVÁBB!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "UNIODOMAIN LTD Avagy: Az „automatatalicska” működtetése KATTINTÁSSAL LÉPJEN TOVÁBB!"— Előadás másolata:

1 UNIODOMAIN LTD Avagy: Az „automatatalicska” működtetése KATTINTÁSSAL LÉPJEN TOVÁBB!

2 Netes otthoni munka!! Pénzkereseti Program Startoljon velünk! KATTINTÁSSAL LÉPJEN TOVÁBB!

3 Pénzkereseti Program..amit bárki meg tud csinálni! - van aki nem akarja (mert fél) - van aki akarja, és megcsinálja (mert képes kezébe venni a sorsát) Kb. 20-30 percben bemutatjuk Önnek, mi hogyan keresünk pénzt! Melyik az a cég, amely lehetővé tette ezt számunkra, és működteti az évezred találmányát az „automatatalicskát” tökéletesen! Figyelje úgy ezt az anyagot mint élete nagy lehetőségét ! Tudom most azt gondolja:- ezek nagy szavak,- nem, nem! Ezek, kérlelhetetlen tények ! Vajon Ön megtudja, megakarja csinálni –amit mi igen ? Kezdjük!!!

4 Cégünk, magas EQ-val rendelkező partnereket keres! Rendkívüli €-s jutalékért! - ha Ön a „neten” akar dolgozni, és sok pénzt akar keresni, minden hónap 18.- án €-s fizetést akar, akkor! Nézze végig ezt az anyagot, és döntsön!

5 Ha Ön valóban otthonról akar pénzt keresni …..akkor szüksége van egy jó cégre, mely jól megfizeti a jól végzett munkát!

6 Bizonyára van sok MLM cég, ahol árulhatna terméket, tarthatna bemutatókat a nappalijában, beszervezhetne sok ezer embert, egy hagyományos rendszerbe. Még egy táska pénzt is ígérnek!! Még egy táska pénzt is ígérnek!!

7 Valóban, Ön ezt akarja? Rohangálni a termékekkel? Házalni? Mert ha igen kérem kapcsolja ki ezt a tájékoztatót! Ebben nem tudunk, partnerek lenni! Azt kérdezi: ” de hát akkor mit csináljak?”

8 Ébredjen fel!! Hoztuk a megoldást! Van naponta, egy kis ideje? Van egy számítógépe, amin nézi ezt a bemutatót? Akkor mindene megvan, hogy pénz t keressen velün k!

9 ÖN vásárlókat küld nekünk! Mi kiszolgáljuk őket! Mindenkit!! Cégünk akkor fizet Önnek, ha Ön vásárlókat küld! Ez, a legjobb megoldás!!

10 Az uniondomain.eu egy internetes kereskedelmi vállalkozás. Melyet az Uniodomain LTD hozott létre! A termék.eu domain, e-mail cím, és egy saját, reklámmentes.eu- s honlap. A cég korszerű, technikai, és végtelenül egyszerű, hatékony, marketingmegoldásokkal segíti Önt a sikerhez!

11 A munka gyerekjáték! Ezt Ön is megtudja csinálni, ha életében küldött már el egy e-mailt! Hisz Önnek is lesz egy ilyen, korrekt tájékoztató anyaga, amit a világháló felhasználásával terjeszthet!

12 Az uniondomain.eu hálózat egy végtelenül egyszerű, könnyen átlátható MLM vásárlói rendszer! Az uniondomain.eu hálózat egy végtelenül egyszerű, könnyen átlátható MLM vásárlói rendszer! Dehogy ilyen!

13 Ön, egy korlátlan szélességű csoportot építhet maga alatt. Ennek az az előnye, hogy ha némelyiküknél alább is hagy a kezdeti lelkesedés, még mindig lesznek elegen, hogy tovább építkezzenek!

14 Ön, az Ön alatt épülő hálózatból négy mélységig kapja a fizetését, havonta! ön 1 2 3 4

15 Tehát Ön a munkatársai, szponzorai segítségével olyan hálózatot tud építeni maga köré, amiből négy mélységig kapja a fizetését, havonta! Természetesen, az Ön hálózatában dolgozó munkatársai is mindannyian négy mélységből kapják a fizetésüket havonta!

16 Segítünk Önnek felépíteni a hálózatát! Viszont dolgozni Önnek is kell! Valamit Önnek is tenni kell! Hisz ismeri a mondást: „Ha nem nyitod ki a szádat a sült galamb is csak szájba vág!”

17 Így, dolgozni csak jobb…..és ez a munka még azoknak is megy akiknek más MLM nem sikerült!

18 Ne feledje nálunk, nem Önnek kell szaladgálni az áruval!! Nem kell nagy pakkokkal cipekednie! Ezt a munkát a világháló elintézi Ön helyett! Ön havonta felveheti a fizetését!

19 Magyar pénztárcához szabott árak! Nincs külön „beugró” Ön az első három havi, mindössze 30€ befizetésével kap egy saját domain nevet pl: sajat.eu saját reklámmentes honlapot: pl: http://www.sajat.eu pl: http://www.sajat.eu saját e-mail címet, pl: info@sajat.eu pl: info@sajat.euinfo@sajat.eu Ennek az értéke ma kb. 120-150e Ft

20 Ne sokat gondolkodjon az idő pénz! Higgye el nem érdemes mérlegelni, most nem!

21 Pénzt akar keresni?..az Ön által küldött vásárlók forgalma után Ön felveszi a jutalékát négy mélységből!! Küldjön vásárlókat!!

22 …ha az Ön által küldött vásárlók, további vásárlókat küldenek.. …és ők még továbbiakat....azután is fizet Önnek a Uniodomain LTD négy szint mélységig!

23 Az akkor már nagyon sok ember, és jókora forgalom....de mennyit is fizet a cég, miből, és hogyan? A cég az ön alatt történt havi befizetésekből 10€/hó, 1€ jutalékot fizet Önnek, négy mélységből! Önnek van már tíz munkatársa a hálózatában többet nem kell havidíjat fizetnie, hiszen az utánuk járó jutalék fedezi az Ön havidíját.

24 Nézzük a pénzt!! Példa a rendszerben elérhető havi jövedelemre, ha mindenki havi 4-6 fő aktív személyes munkatárssal rendelkezik! Fő Befiz.€ /hó Jut.€/ hó Jut. Ft cca Ön1010010 1.szint10x6=60100+60070-1015.900 2.szint60x6=360100+600+3600430-10113.685 3.szint 360x5=1800 100+600+3600 +18000 2230-10588.300 4.szint1800x5=9000 100+600+3600 + 18000+9000011230-102.973.300

25 Mi is történt valójában?? -Ön szépen felépített egy vásárlói hálózatot. -Használja a hálózat adta szolgáltatásokat. (honlap, domain, stb.) -„csak” talált pár embert akit komolyan érdekel a munka. -Segít nekik, hogy Ők is találjanak -Nagyon nehéz munka???

26 Nincs mire várni! Kezdjen hozzá most ! Önnek ugyan úgy fog működni mint nekünk! És rövid idő elteltével nagyszerű jövedelem re tehet szert Ön is! Lesz pénze és ideje is bőven! Lesz pénze és ideje is bőven!

27 DÖNTSÖN MOST! Ön melyiket választja? Kapcsolja ki! Jöjjön tovább!

28 Nagyon, nagyon jól döntött! A pénzhez vezető út! Megmutatom! 1.Regisztráljon ahhoz a munkatársunkhoz akitől ezt az anyagot kapta, vagy honlapjáról letöltötte! Kérje a segítségét. Fizesse be a 30€ három havi díját a szolgáltatásnak ( NINCS KÜLÖN REGISZTRÁCIÓS DÍJ ) Pár napon belül megkapja a honlapját, domain nevét, e- mail címét, és ezt az anyagot!

29 2. Készítse el a honlapját ( kérjen segítséget ha szükséges) 2. Készítse el a honlapját ( kérjen segítséget ha szükséges) Küldje el ismerőseinek, vagy bárkinek az internet segítségével! Tegye elérhetővé a honlapján! ( de vigyázat a kéretlen reklámokkal, előbb jelezze, hogy szeretne egy anyagot küldeni ) 3. Segítsen a munkatársainak… hogy Ők is megvalósíthassák álmaikat

30 4. Készüljön a betakarításhoz! Munkája gyümölcse pár Munkája gyümölcse pár hónap alatt beérik! hónap alatt beérik! Folyamatosan fog Ön alatt működni a hálózata, és ebből Önnek jutaléka lesz! Minden hónapban! Folyamatosan fog Ön alatt működni a hálózata, és ebből Önnek jutaléka lesz! Minden hónapban! Napról-napra több! Napról-napra több!

31 Most már minden információ a birtokában van! Lépjen! Lássa meg a lényeget, érezzen rá az üzletre! Regisztráljon munkatársunkhoz, akitől ezt az anyagot kapta! Garantáltan sikerülni fog Önnek is!

32 Önnek is működni fog! Akkor is ha, sosem csinálta! Akkor is ha, más MLM nem ment! Ha pedig máshol sikeres volt, akkor.. itt sem menekülhet a siker elől!! Egy okot mondjon ami meggátolhatná a sikerben, ha tisztességgel nekifog! Nézze meg a honlapot:www.ittapenz.eu www.ittapenz.eu Regisztráljon most!


Letölteni ppt "UNIODOMAIN LTD Avagy: Az „automatatalicska” működtetése KATTINTÁSSAL LÉPJEN TOVÁBB!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések