Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A lények és törekvések bukásának valódi oka az igazi, használható MIÉRT megfigyelésére és megtalálására való képtelenség. Adatsorozat 22. A lények és törekvések.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A lények és törekvések bukásának valódi oka az igazi, használható MIÉRT megfigyelésére és megtalálására való képtelenség. Adatsorozat 22. A lények és törekvések."— Előadás másolata:

1 A lények és törekvések bukásának valódi oka az igazi, használható MIÉRT megfigyelésére és megtalálására való képtelenség. Adatsorozat 22. A lények és törekvések bukásának valódi oka az igazi, használható MIÉRT megfigyelésére és megtalálására való képtelenség. Adatsorozat 22.

2 ISTEN A MIÉRT a Miért odaát van Adj több pénzt Adatsorozat 22.

3 Az egyénben rejlő erő és hatalom abból áll, hogy elég logikus ahhoz, hogy olyan MIÉRT-eket találjon, amelyek segítségével ő tudja a létező helyzetét az ideális helyzet felé előmozdítani. Adatsorozat 22.

4 Ha az ember azon kapja magát, hogy apátiába esik, amiért nem képes elintézni a munkáját, akkor biztos, hogy maga kitalált helytelen MIÉRT-ek alapján működik, olyan területeken, amelyek kontrolálására soha még csak reménye sem lehet. Adatsorozat 22.

5 SZITUÁCIÓ: egy nem várt tényállás, ami vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz ADATOK: OUTPONTOK: a következetesség hiánya, szálak húzása, a NYOM követése a MIÉRT-ig. STATOK: A szituációkat és az adatnyomokat a statisztikák támasztják alá. NE CSELEKEDJ STATISZTIKAI ADATOK NÉLKÜL. MIÉRT: el kell vezetnie a meglévő helyzet jobbulásához IDEÁLIS HELYZET: A rossz szituáció eltérés, a jó szituáció a megvalósulása vagy a felülmúlása KEZELÉS: Elérhető erőforrásokon belül, programformában Minél kevesebb erőforrás áll rendelkezésre, annál briliánsabb ötletre van szükség Adatsorozat 23.

6 AZT FOGJUK TALÁLNI, HOGY AHOL EGY VALÓDI MIÉRT VAN, OTT AZ EMBEREK AZ EGÉSZ HELYZETBEN EGYÜTTMŰKÖDŐEK LESZNEK. Adatsorozat 23.

7 MEGFIGYELNI KIÉRTÉKELNI PROGRAMOT KÉSZÍTENI FELÜGYELNI FELÜLVIZSGÁLNI Adatsorozat 23.

8 STANDARD AKCIÓ 1. Dolgozd ki pontosan, mit kéne termelnie a (személynek, egységnek, tevékenységnek.) 2. Dolgozd ki az ideális helyzetet. 3. Vizsgáld ki a meglévő helyzetet. 4. Kövesd vissza az outpontokat az ideálistól a meglévőig. 5. Lokalizáld az igazi MIÉRT-et, ami elmozdítja a meglévőt az ideális felé. 6. Nézd át a meglévő erőforrásokat. 7. Találj ki egy briliáns ötletet a kezelés módjára. 8. Kezeld, vagy javasolj kezelést, úgy, hogy kezelve is maradjon. Adatsorozat 25.


Letölteni ppt "A lények és törekvések bukásának valódi oka az igazi, használható MIÉRT megfigyelésére és megtalálására való képtelenség. Adatsorozat 22. A lények és törekvések."

Hasonló előadás


Google Hirdetések