Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hasonlóságelemzés.   Kaptunk egy feladatot, amit meg kell oldanunk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hasonlóságelemzés.   Kaptunk egy feladatot, amit meg kell oldanunk."— Előadás másolata:

1 Hasonlóságelemzés

2   Kaptunk egy feladatot, amit meg kell oldanunk.

3  Miről szól ez a feladat? Egy hasonlóságelemzés készítése, amely segítségével egy problémaelemzés megoldható.

4

5  Ennek a feladatnak a segítségével össze szeretném hasonlítani Magyarország egyes területein működő szállodák Wellness szolgáltatásait az áraik függvényében. Magyarországon számos ilyen szálloda működik érdemes tehát megvizsgálni, hová érdemes egy nyaralás alkalmával menni.  Hogyan kezdjek hozzá a feladat elkészítéséhez?

6 A feladatot akkor tanácsos elkészíteni, ha nem készült még hasonló témakörben szállodák ilyen szolgáltatás körére nézve ilyen kimutatás. A feladatot akkor tanácsos elkészíteni, ha nem készült még hasonló témakörben szállodák ilyen szolgáltatás körére nézve ilyen kimutatás.

7 Először elmentem és érdeklődtem azon a területen, amit vizsgálni akarok.

8 Tervezése : Az adatokat táblázatos formába foglaltam, mindent egyszer rögzítettem, majd csoportosítottam objektum, attribútum stb, szerint. Az adott irodákban különböző információkkal láttak el.

9 Pivot tábla készítése I: Később a következők végezendőek el: Az adatok menüpontra kattintva kimutatás diagramm készíthető. Kiválasztjuk a forrást, majd a kimutatás típusát.

10 Pivot tábla elkészítése II: Létező munkalapon kiválasztunk egy cellát: Az elrendezésre kattintva a kívánt helyre húzhatjuk azt.

11 A kész Pivot tábla után szükség lesz majd a CoCo tábla elkészítésére. A kész Pivot tábla után szükség lesz majd a CoCo tábla elkészítésére.


Letölteni ppt "Hasonlóságelemzés.   Kaptunk egy feladatot, amit meg kell oldanunk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések