Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan működik ma a világ? Sejt szinten avatkoznak be az életünkbe ! Miért ez a legveszélyesebb támadás az emberiség ellen ???

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan működik ma a világ? Sejt szinten avatkoznak be az életünkbe ! Miért ez a legveszélyesebb támadás az emberiség ellen ???"— Előadás másolata:

1

2 Hogyan működik ma a világ? Sejt szinten avatkoznak be az életünkbe ! Miért ez a legveszélyesebb támadás az emberiség ellen ???

3 A szervezetünket érő különböző szintű támadások: Oxidatív Stressz: -Főnök -Svájci frank -Kevés alvás

4 -Szmog, elektroszmog -Mobiltelefon -Számítógép -Mikrohullámú sütő(kávé, műanyag edény)

5 Saját kezünkbe adott „gyilkosok”: -Dohányzás -Szénsavas és szénsavmentes üdítő italok -Adalékanyagokkal teli –és génmanipulált ételek -Rágógumi -Feleslegesen szedett gyógyszerek, fájdalomcsillapítók

6 Mit tehetünk, hogy túléljük ezt a világot ? Mégis kire számíthatunk ha bajba kerül az egészségünk ? Hogyan védjük meg magunkat ?

7 AMEGA GLOBAL

8 2004-ben alapították. 2006-ban indították útra ázsiai központtal. A vezetők 30 év üzleti, pénzügyi, gyártói és MLM tapasztalattal rendelkeznek.

9 Egy professzionális management csapat, elhivatott vezetőkkel. AMEGA GLOBAL LLC Management Arun Kemer Vezérigazgató Rick Fleshman Alelnök, US Értékesítés & Marketing Calvenn Starre Alelnök, US Üzletfejlesztés Eric Banks Elnök

10 AMEGA WORLDWIDE INC Egy Wellness Technológián alapuló cég, 140 Országban, és 17 irodával világszerte.

11 A három nagy világtrend Internet/E-Kereskedelem Wellness iparág Network Marketing

12 Saját gyártású csúcstechnológiás wellness termékek. Termékeink

13


Letölteni ppt "Hogyan működik ma a világ? Sejt szinten avatkoznak be az életünkbe ! Miért ez a legveszélyesebb támadás az emberiség ellen ???"

Hasonló előadás


Google Hirdetések