Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak."— Előadás másolata:

1 Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.

2 A bejáratnál lóg egy útmutató, amelyen minden szabály fel van tüntetve, melynek betartásával az áruházban vásárolni szabad: „Az áruházat csak egyetlen alkalommal szabad felkeresni. 6 emeleten találhatók férfiak, melyek tulajdonságai emeletről emeletre egyre jobbak. Vagy választ magának egy férfit az adott emeletről, amelyen tartózkodik, vagy felmehet egy emelettel feljebb és ott is körülnézhet. De nem mehet vissza az alacsonyabb szintre, amelyet már elhagyott."

3 Egy nő bemegy az áruházba, hogy férjet keressen magának.

4 Az 1. emeleten lóg egy tábla: Ezeknek a férfiaknak van munkahelyük.

5 A 2. emeleten lóg egy tábla: Van munkájuk és szeretik a gyerekeket.

6 A 3. emeleten lóg egy tábla: Van munkájuk, szeretik a gyerekeket és jól néznek ki.

7 "Wow", gondolja a nő, de kényszert érez, hogy még tovább menjen.

8 Felmegy a 4. emeletre és olvassa: Van munkájuk, szeretik a gyerekeket, őrült jól néznek ki és segítenek a háztartásban.

9 „Ó Istenem, alig tudok ellenállni, gondolja, de ennek ellenére tovább megy.

10 Az 5. emeleten olvasható: Van munkájuk, szeretik a gyermekeket, őrült jól néznek ki, segítenek a háztartásban és született romantikusok.

11 Már majdnem úgy dönt, hogy itt marad, de tovább megy a 6. emeletre.

12 A táblán áll: Ön a Nr. 31.456.012. hölgylátogatónk. Itt nincsenek férfiak. Ez az emelet csak azért létezik, hogy megmutassuk: a nőket lehetetlen elégedetté tenni. Köszönjük a vásárlását férj-áruházunkban. Viszontlátásra.

13 Szemben megnyitottak egy feleség- szaküzletet. Ennek is hat emelete van.

14 Az első szinten vannak azok az asszonyok, akik szeretik a szexet.

15 A 2. emeleten azok, akik szeretik a szexet, jól néznek ki és szívesen hoznak a férjüknek egy sört.

16 A 3-6. emeletre férfi még sohasem lépett...


Letölteni ppt "Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések