Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Goldball '94 FC Készítette: Gellért Judit és Pisztrai Rita Sportszervező-levelező III.évfolyam.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Goldball '94 FC Készítette: Gellért Judit és Pisztrai Rita Sportszervező-levelező III.évfolyam."— Előadás másolata:

1 Goldball '94 FC Készítette: Gellért Judit és Pisztrai Rita Sportszervező-levelező III.évfolyam

2

3 A Goldball '94 FC jelenlegi és jövőbeli működését szeretnénk bemutatni néhány sorban.

4

5 Fegyelmezett, klubját, hazáját, nemzetét nemzetközi szinten kiemelkedően képviselni tudó labdarúgók nevelése. A klubban közösségi szellem kialakítása, erkölcsi, pedagógiai nevelés. Teljes szervezeti rendben, felépítésben, hosszú távon működő egyesületté tenni a Goldballt, ahol becsületes, hazaszerető, egészséges, nemzetközi szinten kiváló labdarúgókat nevelünk. Olyan különleges, egyedülálló utánpótlásközpont létrehozása, amelyben specializálódott szakemberek egyénileg képzik azokat a sportolókat, akik nem elégszenek meg a csoportos edzésmunkával és magasabb elvárást támasztanak saját magukkal szemben.

6

7 Tulajdonosok: Diglics Gyula Goldball '94 FC elnök Sportközgazdász, az egyesület alapító elnöke, a BLSZ Ellenőrző Bizottságának elnöke, a Magyar Labdarúgó Utánpótlás Liga ügyvezető elnöke. Horváth Zoltán A f elnőtt csapat alapítója, csapatkapitánya. Angol-német műszaki fordító és szinkrontolmács. A nemzetközi kereskedelemben tevékenykedik.

8

9 Országos összehasonlításban talán a Goldballban a legfiatalabb az edzők átlagéletkora, akik hagyományainknak megfelelően rendszeres továbbképzéseken is részt vesznek. Az Egyesület hitvallásának megfelelően az edzők is hosszú távon szeretnék megvalósítani elképzeléseiket, így nagyon kevesen válnak meg az egyesülettől, illetve a menedzsment sem bocsát el szakembereket. Kifejezetten törekszenek arra, hogy az edzők képzettségi színvonala már akkor magas szintű legyen, amikor felvételt nyernek a klubba. Továbbra is várják azokat a fiatalokat, akik az edzői pályát választják, és egyesületünknél szeretnének tapasztalatot szerezni, megtanulni a hivatást.

10 edzők: Bernáth Tamás Bordán Csaba Erdei Károly Fekete Gábor Inotai Csaba Keszthelyi László Kinde Csaba Kovács István Molnár Richárd Rónai Szabolcs Somogyi Krisztián szakmai vezető: Szalai László Korosztályok: 1993, 1994 1994 2000 1998 1999 1993, 2000 1999

11

12 Az Egyesület 5 éves kortól biztosít sportolási lehetőséget azon tehetséges gyermekeknek, akik a speciális válogatási rendszer feltételeinek megfelelnek.

13 A Goldball 14 éves kor után nem képez sportolót, az általa addig képzett játékos az Újpest FC-ben folytatja sportpályafutását. A Feyenoord, az Újpest FC, és a Goldball szövetséget kötött egymással, annak érdekében, hogy minél több sportolónak nyújtson lehetőséget arra, hogy sportpályafutását egy nemzetközileg elismert, nagyhírű klubban folytassa. Az Újpest FC Kft-vel kötött megállapodásuk alapján, válaszható módon (iskolai képzést is itt vállalva) folytatható a sporttevékenység az Újpest FC-nél. Képzési rendszer: (délelőtt edzés és tanulás, délután edzés) labdarúgó - iskolai rendszer.

14 Szerződés és jogviszony Minden sportolóval egyéni sportszerződés kötése az eredményesen eltöltött próbaidő után. A szerződéskötés alapfeltétele annak, hogy a sportolók az Újpestbe léphessenek tovább.

15 Sportlétesítmények A Budapest, IX. kerület Könyves Kálmán krt. 24-28 szám alatt található sportcentrumunkban összesen három normál méretű labdarúgópálya található, melyek kiváló gyepminőségére folyamatos karbantartással vigyáznak. A centerpályát ebben az évben gyepszőnyegezték. Ezen túl egy 45 X 25 méteres műfüves és egy 30 X 15 méteres homokos labdarúgópálya, valamint a mozgáskoordinációs gyakorlatokhoz egy futódomb áll sportolók rendelkezésére. A pályák többsége világítással ellátott.

16 Szociális segítség Egyénre szabottan szociális segítséget nyújt azoknak a nagycsaládos szülőknek, akiknek több gyermeke is az egyesületünk sportolója. Szívesen biztosítjuk, hogy a szülők saját csapattal indulhassanak a BLSZ IV. osztályában.

17

18 A jelenlegi formában több forrásból biztosítja az egyesület a sportolási lehetőség anyagi fedezetét. A szülőket, gondviselőket érintő költségek a működési kiadások 30%-a erejéig, havi 5000 Ft-tal terhelik. Befizetéseik mértékét az egyénileg megkötött sportszerződések is jelentősen befolyásolják. Költségkímélő módszereket jelent az SZJA visszaigénylési lehetőség (egyesületünk közcélú kötelezettség vállalására alkalmas) vagy egyéni reklámszerződésen alapuló támogatás.

19 Egyesületi tanács

20 A kétirányú kommunikációt kiemelkedően fontosnak tartják a vezetők, ezért 2004. szeptemberében létrehozták a korosztályok választott képviselőiből álló egyesületi tanácsot, amelynek feladata a gondok, problémák jelzése a vezetés felé, valamint a vezetői döntések kommunikációja a szülők, sportolók irányába.

21 Klubkártya Minden igazolt sportoló számára klubkártyát bocsátanak ki, amelynek segítségével több kedvezményben is részesülhetnek hozzátartozóikkal egyetemben.

22

23 '99 NUPI torna 2008.11.16. 9.00 Goldball pálya Résztvevő csapatok: FTC Tabán BVSC-1 AC Zrinyi Goldball Eredmények: Goldball-AC Zrínyi 8-0 Goldball-Tabán 5-0 Goldball-BVSC 9-0 Goldball-FTC 3-1

24

25 Budapest Honvéd

26 Komárom Városi SE

27 Tápiósági KSK.

28

29 BestByte

30

31


Letölteni ppt "Goldball '94 FC Készítette: Gellért Judit és Pisztrai Rita Sportszervező-levelező III.évfolyam."

Hasonló előadás


Google Hirdetések