Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben Szegedi Tudományegyetem vállalja a felelősséget,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben Szegedi Tudományegyetem vállalja a felelősséget,"— Előadás másolata:

1

2

3 Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben Szegedi Tudományegyetem vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. PARTNEREK:

4 Valós idejű mérések és szabályozások Egyszerű hőmérsékletszabályozás

5 Feladatok

6 1. Kapcsolás elkészítése Állítsa össze a hőmérsékletszabályozás teszteléséhez szükséges kapcsolást! – Fütőellenállás: 22 Ω – Termisztor: 10 kΩ – Ventillátor – I298 Dual H-híd (8-35 V, max 1,5 A) – Tápegység: 12 V

7 2. Teszt alkalmazás Készítsen egy alkalmazást, mely alkalmas a modell tesztelésére! A mérési adatok veszteségmentes átvitelét Network stream-ek segítségével biztosítsa!

8 3. Hőmérsékletszabályozó rendszer Készítsen el egy, a hőmérséklet szabályozására alkalmas egyszerű (nem PID) algoritmust! Tesztelje az algoritmus hatékonyságát: – Beállási idő – Túllövés – Külső zavarjelekre (ventilátor) való érzéketlenség

9 Felkészülés Fizikai rendszerek differenciálegyenleteinek felírása. Laplace transzformáció. Átviteli fügvények. Simulation toolkit vagy Simulink.


Letölteni ppt "Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben Szegedi Tudományegyetem vállalja a felelősséget,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések