Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Advent Az imádság, Az imádság, az önvizsgálat ideje ‘

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Advent Az imádság, Az imádság, az önvizsgálat ideje ‘"— Előadás másolata:

1 Advent Az imádság, Az imádság, az önvizsgálat ideje ‘

2 Feltűnt már, hogy mennyire elfoglaltak vagytok? Mintha egy állandó verseny hajtana, Mintha egy állandó verseny hajtana, ahol kizárólag a mennyiség számit! És a minőség hol marad?

3 Elérkezett a : megállás ideje! Kapcsoljátok ki a Turbinátokat!

4 Szakítsatok időt: …hogy felfedezzétek a kedvesség és jóindulat arcát... …hogy előítéletek nélkül, jóindulattal tekintsetek egymás arcába.. hogy segédkezet nyújtsatok a szűkségben szenvedőknek..…

5 Szakítsatok időt… …az imára, hogy beszéljetek Istennek önmagatokról, vágyaitokról, örömeitekről,, gondjaitokról, és hogy megtapasztaljátok áldó kezének édes jóságát.

6 Szakítsatok időt… …hogy tudatosulhasson szavaitok és tetteitek másokra gyakorolt hatása! szavaitok és tetteitek másokra gyakorolt hatása! …hogy kiértékeljétek elvárásaitokat, hogy szeretet kapcsolatba hogy szeretet kapcsolatba maradjatok egymással.

7 Szakítsatok időt… …a felülvizsgálásra, kérdések feltevésére, benső világotok megtisztítására, benső világotok megtisztítására, hogy új kincsekre találjatok.

8 A befele fordulás alkalmas ideje: Üljetek le!

9 Különben hogyan hallanátok meg annak a lépteit, aki az új öröm magvait hinti el a világban?

10 Különben hogyan fedeznétek fel Annak a jelenlétét, aki veletek van a mindennapokban?

11 Különben hogyan tekinthetnél Annak az arcába, aki minden ember testét és szívét ölti magára?

12 Fogadjuk be az életünkbe a te Igédet hogy a Szent Lélektől meglátogatott szívünk, örökre beléd szeressen. Ó Atyánk, aki azt akartad, hogy egyszülött Fiad Mária méhében öltsön testet, add, hogy bennünk is folytatódjon az Ő megtestesülése, hogy a mi életünkben is megvalósuljon a te Igéd.

13 Marana thà, Jöjj el Uram Jézus! Mutasd meg arcod fényét Urunk, te aki a magasságokban lakozol. Antonio Barone, magyar alkalmazás fr.Mihálz


Letölteni ppt "Advent Az imádság, Az imádság, az önvizsgálat ideje ‘"

Hasonló előadás


Google Hirdetések