Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Feliratok kutyás házak kapuján. A kutya ma még nem kefélt! Én 6 másodperc alatt gyorsulok százra. És Te? Nem veszünk semmit, nem adunk el semmit, nem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Feliratok kutyás házak kapuján. A kutya ma még nem kefélt! Én 6 másodperc alatt gyorsulok százra. És Te? Nem veszünk semmit, nem adunk el semmit, nem."— Előadás másolata:

1 Feliratok kutyás házak kapuján

2 A kutya ma még nem kefélt! Én 6 másodperc alatt gyorsulok százra. És Te? Nem veszünk semmit, nem adunk el semmit, nem térünk át semmilyen hitre. És ezt a kutyák is tudják. Vigyázat! A kutya nem harap, de a feleségem még nem evett!

3 Kutya: Betörő 15 : 0 Vigyázz, a kapu harap! Vigyázat, a kutya perverz! Itt csak az anyósom ugat!

4 Miután Döncivel megismerkedtél, menj el plasztikai sebész ismerősödhöz! Vigyázz, kutya ugyan nincs, de az anyósom itthon van! Amputációt és alakformálást vállalok. Kérlek gyere be csengetés nélkül! Blöki Nem harap a kutya csak ízlel, de nyugi mert szart nem eszik!

5 Vigyázz! A kutya HOMOKOS! Csöpike sem vegetáriánus! Hangfelismerő szoftverrel ellátva. Vigyázz, csak az eleje harap!

6 Vigyázz! A kutya fogatlan, viszont szellent. Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan A blökik szabadon mozognak, Ön szabadon dönt! Kedves betörők! A kutya mindenkit beenged, a gond kifele jövet kezdődik... Ha csengetés nélük jössz be, előbb lőlek le minthogy a kutya megharapna!

7 A husky veszélyes, a rotitól meg még én is félek! Nem felhasználóbarát környezet.


Letölteni ppt "Feliratok kutyás házak kapuján. A kutya ma még nem kefélt! Én 6 másodperc alatt gyorsulok százra. És Te? Nem veszünk semmit, nem adunk el semmit, nem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések