Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Scan & Pay bizományosi értékesítés

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Scan & Pay bizományosi értékesítés"— Előadás másolata:

1 Scan & Pay bizományosi értékesítés

2 Az önkiszolgáló állvány mérete, kapacitása.
Kétoldalas állvány, forgó lábakkal. Alkalmas 24 db modell kihelyezésére, (tartónként 3-4 db cikk) ami összességében közel 100 db terméket jelent.

3 A működés leírása Az állvány és az induló készlet biztosítása a Kartox Bt. által történik. Képviselőink felépítik az állványt. Minden eladott termék cikkszámát a nap végén a bizományosi partnerek SMS-ben megküldik, ami egy internetes szerveren nyilvántartásra kerül. Számítógépes program irányítja az utánszállításokat. A termékek ausztriai raktárából gyorspostával kerülnek az értékesítési pontokhoz. Utánszállítás abban az esetben történik, amennyiben a rendelés értéke eléri a Ft nettó beszerzési értéket, ami hozzávetőlegesen 15 db termék eladását jelenti. Az újonnan érkezett termékek állványra történő kihelyezése, a bizományos feladata.

4 Amit Ön nyer : Nincs finanszírozási költsége.
Nem növeli az Ön vállalkozását további árukészlet. Megszabadul a leltárkor előadódható készletdifferencia problémájától. Folyamatos, igény szerinti áruellátás. A lassan forgó termékeket kicseréljük.

5 A szortiment A szortiment kiválasztása az eddigi több éves tapasztalatok alapján a Magyarországon közkedvelt modellekből, színekből illetve alapanyagokból történik.

6 Általános pontok Fizetés : az utánszállítással párhuzamosan a korábban eladott termékek számlázása is megtörténik, melynek kiegyenlítését 8 napon belüli átutalással kérjük. A pontos átutalás mindenkori feltétele a további szállításoknak. Szerződés : A Scan & Pay együttműködéshez szükséges egy mindkét fél által aláírt bizományosi keretszerződés megléte.

7 További Információ Értékesítés : Gombár László Kartox Bt.7761 Kozármisleny Március 15-tér


Letölteni ppt "Scan & Pay bizományosi értékesítés"

Hasonló előadás


Google Hirdetések