Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

S OK SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK a VOGEL&NOOT újdonságai körében!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "S OK SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK a VOGEL&NOOT újdonságai körében!"— Előadás másolata:

1 S OK SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK a VOGEL&NOOT újdonságai körében!

2 Az eddig forgalmazott ORNIS termékeket a VONOVA fűtőtestek váltják fel. A 2010. esztendőt új radiátor típussal köszöntötte a VOGEL & NOOT Ez év január elsejétől új acéllemez lapradiátor családot kínál a Rettig Hungary Kft. Magyarországon:

3 A VOGEL & NOOT márka az új radiátorokkal változatlanul a magas minőséget jelenti a piacon. A korábban már megszokott szín és típusválaszték alig változik. A modern lakberendezési trendeket követve, esztétikai, biztonsági és funkcionális szempontokat figyelembe véve született meg az új design, mely első sorban a lekerekített formájú sarkok-ban mutatkozik meg.

4 A Mosonmagyaróváron gyártott termékeket már meg is vásárolhatják a már megszokott értékesítési helyeken, az épületgépészeti szakkereskedelmi hálózaton keresztül.

5 ORNISzöldVONOVA szürke A VONOVA radiátorcsalád is Mosonmagyaróváron készül és minőségét, termékválasztékának gazdagságát tekintve - a lefedés nélküli 11-es radiátorok kivételével - azonos a korábbi ORNIS radiátorokéval. A külső csomagolás alapján a különbség a sarokvédő karton színéből állapítható meg, mely az ORNIS esetében zöld, a VONOVA esetében szürke.

6 Mit jelent az ECO LOGÓ? Az ökológiai egyensúlyra gyakorolt hatás javítása Fejlesztéseink során elsődleges szempontok között szerepelt, hogy termékeink gyártása, szállítása és felhasználása környezetbarát módon valósulhasson meg. A fenntartható fejlődés jegyében minden folyamatot úgy optimalizáltunk, hogy a környezetre gyakorolt negatív hatást csökkentsük.

7 Szemléltetjük felelősségünket az „ECO” jelzés feltüntetésével A következő okok miatt tüntetjük fel a Vogel & Noot lapradiátorokon az „ECO” jelzést: energiatakarékos gyártás széleskörű kompatibilitás minden megújuló energiaforrással magasabb hatékonyság ideális komfort érzet

8 A MEGFONTOLÁSTÓL A MEGFONTOLTSÁGIG! Komolyan vesszük a felelősségvállalást A VOGEL & NOOT kifejlesztett gyártási eljárásának köszönhetően a világ CO 2 kibocsátás éves szinten 15.000 tonnával csökken. Intenzív kutatási és fejlesztési munkával a Vogel & Noot kiötlötte, hogyan járulhat hozzá aktívan az ökológiai egyensúly megtartásához és a klíma védelemhez.

9 Ismerős ez a jelenség?

10 Szemléltetjük a felelősségünket Ismét egy újdonság!!! Magyarországon, ELSŐKÉNT a VOGEL & NOOT acéllemez radiátorainál: 2010 tavaszától „előbeállított” szelepekkel gyártjuk szelepes radiátorainkat.

11 Szemléltetjük a felelősségünket Különböző színek, más és más előbeállítási értékek

12 A MEGOLDÁS

13 AZ ESÉLY LEHETŐSÉGÉT ADJA!

14 Ami a termékeink mellett szól! VONOVA méret és típusválaszték (570 + 2x380 +2x331) összesen: 1992 féle radiátor Síklapú méret és típusválaszték (2x233 + 2x331) összesen: 1128 féle radiátor Mindösszesen: 3120 féle acéllemez lapradiátor Színválaszték + horganyzott kivitel Szállítási készség (a teljes szortimentre) Egyéb szolgáltatások (reklamációval kapcsolatos vizsgálatok, tartók, szerelési sablon, kiegészítők) Higéniai (ORKI) és vertikális radiátorok

15 A színválaszték további lehetőségeket kínál

16 További információk: Rettig Hungary Kft. 96/886-105 Info.hu@vogelundnoot.cInfo.hu@vogelundnoot.com www.vogelundnoot.hu Köszönjük érdeklődését!


Letölteni ppt "S OK SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK a VOGEL&NOOT újdonságai körében!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések