Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Sziasztok, bemutatkoznék: Lavente vagyok a Magyar Flatline mozgalom alapító tagja. Célom minden olyan egyén megnyerése aki magáénak érzi az igazi minőségi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Sziasztok, bemutatkoznék: Lavente vagyok a Magyar Flatline mozgalom alapító tagja. Célom minden olyan egyén megnyerése aki magáénak érzi az igazi minőségi."— Előadás másolata:

1

2 Sziasztok, bemutatkoznék: Lavente vagyok a Magyar Flatline mozgalom alapító tagja. Célom minden olyan egyén megnyerése aki magáénak érzi az igazi minőségi játékot! De ehhez elengedhetetlen egy igazi Flatline cső!!!!!

3

4 Ha azt mondanám hogy nagy és vastag…… De mivel millitaris A5- m van így azt mondom hogy még görbe is a cső! De nézzétek a mellékelt képet….

5

6 Mint láttátok igen jól néz ki a markeren! És az ára is nagyon kedvező… Nem hiszem hogy a saját ellenségetek lennétek. Arról nem beszélve hogy megnő a festék útja a célig. És pontosabb… És olcsó… És szép… És pont eladó…

7 És ajándékként fogadjátok el: Egy fél tálca Red Bull energia italt!!!!!

8 Ha nem veszi meg senki akkor szétesem….. Ára: 25000 Ft Sziasztok


Letölteni ppt "Sziasztok, bemutatkoznék: Lavente vagyok a Magyar Flatline mozgalom alapító tagja. Célom minden olyan egyén megnyerése aki magáénak érzi az igazi minőségi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések